Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Svetovni hostli

Popolno potovanje je sestavljeno iz tisočih majhnih podrobnosti. Ena izmed najpomembnejših je prenočevanje. Popotniki že od nekdaj za kraj svojega prenočevanja izbiramo hostel. Bivanje v hostlih je posebno doživetje in nam da pravi občutek potovanja. Pomembno, da so udobni in da nas sprejmejo odprtih rok. Ker ti želimo samo najboljše, ti ponujamo priložnost, da spoznaš naše odlične hostle. Zraven te lepo vabimo, da nam nameniš delček svojega potovanja.

 

Naša Hostelling International družina šteje več kot 4000 hostlov v 80 državah, kar pomeni zagotovljeno raziskovanje sveta celo življenje. Nahajajo se na različnih lokacijah, vse od Severnega rta do Velikonočnih otokov. Si želiš spati v moderni metropoli, v srednjeveškem mestu ali pa nekje, kjer daleč naokoli ni drugih hiš? Izpolnjujemo tudi tvoje želje po spanju v planinski koči ali pa v čisto pravem ekološkem hostlu. Velikokrat se nahajajo zraven naravnih ali pa kulturnih znamenitosti, zato nikoli ni dolgčas.

Vsaka država članica naše mreže Hostelling International ima svojo lastno nacionalno zvezo, ki je odgovorna, da se ohranja kakovost hostlov po naših strogih merilih. To pomeni, da te nikoli ne more presenetiti kaj negativnega in da vedno veš, kaj lahko pričakuješ. Nikoli ne moreš pristati nekje v majhni in zatohli hiši. HI hostli so svetli, prijazni in udobni. Njihova zunanjost se prilagaja okolju, v katerem se nahaja in tako ne izstopajo. Hitro se jih tudi loči od ostalih hostlov, saj ponosno nosijo svoj HI znak. Predvsem pa dobiš občutek popotovanja. Že nahrbtniki ob vhodu te spomnijo na začetne čase popotništva, ko so na potovanja odhajali s torbo na hrbtu. Ne samo, da lahko dolgo v noč poslušaš zgodbe ostalih popotniških duš iz celega sveta, morda se v prihodnjih dneh celo skupaj kam odpravite. Po drugi strani pa ti dobiš vso zasebnost in počitek, ki ju potrebuješ. Povsod dobiš potrebno energijo in tudi pomoč za nadaljevanje poti. Enostavno jih je tudi poiskati in rezervirati.

Če si ponosni lastnik članske izkaznice HI, dobiš v naših hostlih se 10 % popusta. Ob predhodni rezervaciji lahko dobiš se več ugodnosti. Ko boš naslednjič iskal prenočišče, se spomni na naše hostle in pridi k nam in ustvarjaj svoja potovanja skupaj z nami.

Več o svetovnih hostlih