Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Postani novinar

Verjetno se ti je že zgodilo, da so imeli ljudje že dosti tvojih zgodb iz potovanj, saj so jih poslušali že stotič. Ali pa se ti je zdelo, da niso pokazali dovolj navdušenja. Ponujamo ti možnost, da postaneš naš novinar in svoje dogodivščine ter čustva preliješ na papir, ali bolje, na tipkovnico. Tvoje misli bodo prišle do bralcev in tvoji članki bodo postali pomoč drugim na njihovih poteh. Imaš možnost, da očaraš druge s svojim slogom in postaneš njihov navdih.

Piši o svojih potovanjih, o svojih dogodivščinah in o svojih čustvih. Opiši nam svoje poti na različne konce sveta in zraven dodaj še nekaj nasvetov, kako naj to potovanje opravijo drugi. Ni ti treba pisati samo o potovanjih, piši tudi o vseh svojih izkušnjah, ki si jih pridobil po svetu. O vseh delavnicah in seminarjih, ki si jih obiskal. Predvsem bomo veseli vseh člankov, ki govorijo o drugačnem turizmu, ki se odvija daleč stran od velikih hotelskih kompleksov in daleč stran od vseh negativnih posledic turizma. Želimo, da bi se čedalje več ljudi zavedalo negativnih posledic turizma in da bi začeli razmišljati, kako bi svoja potovanja osnovali čim bolj trajnostno.

Namen je spodbujati ljudi, da se odločijo za pot, ki bi čim bolj osrečila lokalno prebivalstvo in čim manj onesnažila okolje. S svojimi članki imaš priložnost motivirati ostale, da spremenijo svojo potovalno miselnost in se nam pridružijo v boju za boljši jutri. S članki bos širil miselnost in pozitivnost našega društva. Naše ime bo tudi s tvojo pomočjo šlo v svet in dobili bomo še več somišljenikov. Pišeš lahko tudi o vseh svojih študijskih izmenjavah ali pa delovnih izkušenj v tujini, da se bo še več mladih odločilo za podobno pot. Imaš možnost, da končno kritično podaš svoje mnenje o čedalje večji razširjenosti turizma.

Imamo svojo spletno revijo Globetrotter, kjer bomo z veseljem objavljali tvoje članke in jih promovirali na socialnih omrežjih. To pomeni tudi, da je na časopis super rešitev za vse, ki se jim ne ljubi ukvarjati s svojim blogom in ga zraven še promovirati, da sploh najde pot do ljudi. Seveda pa ste dobrodošli tudi vsi aktivni blogerji, da delite svoje pozitivne izkušnje. Tu za promocijo preko svojih kanalov poskrbimo mi. Postani član naše novinarske družine in piši za svojo dušo in za duše vseh svojih bralcev.