Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Potujte s Popotniškim snepom

Popotniška oddaja v živo za tiste trenutke, ko nismo na potovanju

Vabljeni k spremljanju oddaje Popotniški snep, ki razpravlja o aktualnih popotniških tematikah, še posebej za mlade, in ki gosti znane ter izkušene slovenske popotnike. Glavni namen oddaje je prikazovanje pomena in prednosti mladinskega in trajnostnega turizma ter iskanje novih popotniških trendov. Prav tako je namen podajanje raznih praktičnih popotniških nasvetov za brezskrbna, poučna in ugodna potovanja. Kot verjetno že veste, potovanja niso le zabava. So tudi odličen in nepozaben način pridobivanja izkušenj, kompetenc in seveda znanja za vsakdanje življenje.

S takšnimi in podobnimi dogodki želimo pri Popotniškem združenju Slovenije promovirati predvsem mir skozi potovanja in mednarodna izobraževanja. Verjamemo, da to vodi k večjemu (medkulturnemu) razumevanju in posledično mirnejšemu ter varnejšemu svetu, zato vas ob tem pozivamo, da nas podprete s svojim obiskom. Pikantne popotniške zgodbe bodo z vami delili predvsem novinarji spletne revije Globetrotter in znani slovenski popotniški blogerji, ki svet raziskujejo tudi za vas. V oddaji pa bosta z vami moderator Tilen Nipič in tehnični vodja Kristjan Kostrevc.

V živo se lahko oddaji pridružite vsak mesec na Facebook strani Popotniškega združenja Slovenije, v Facebook skupini Poceni potuj in se izobražuj‬‬‬‬ in na Facebook strani Mladi Maribor.‬‬‬‬‬‬‬‬‬ Pozivamo vas, da se prijavite na mesečne popotniške novičke ali nas dodate med priljubljene na družbenih omrežjih in tako ne spregledate naših oddaj.

Tudi na kanalih s podkasti in YouTubu

Vse epizode je možno poslušati tudi v aplikacijah za podkaste Spotify, Google Podcast in Apple Podcast. Sledite nam, saj boste tako redno obveščeni o novih epizodah. To pa ni vse. Poleg oddaj v živo, ki jih predvajamo na Facebook kanalih, lahko vse epizode najdete tudi na YouTube kanalu Popotniškega združenja Slovenije. Razlogov, da nas zamudite, ni. Torej se vidimo kmalu. In če bi želeli biti del zgodbe tudi vi, nam lahko pišete na info@youth-hostel.si. Pridružite se ekipi strastnih popotnikov in postanite del največje popotniške skupnosti v Sloveniji.

Dogodek poteka v sodelovanju z MKC Maribor/Mladi Maribor.