Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Politika zasebnosti

Hostelling International Slovenija spoštuje zasebnost osebnih podatkov svojih strank in smo odgovorni za zagotavljanje zasebnosti vaših osebnih podatkov.

V primeru, da vas prosimo za osebne podatke, vam bomo povedali tudi, za kaj bomo podatke uporabili. Vaših osebnih podatkov brez vašega soglasja ne bomo zbirali, uporabili ali objavili. Tretjim osebam ne bomo nikoli prodali informacij, ki smo jih od vas pridobili.

Zbiranje, uporaba in objava informacij

Pri uporabi nekaterih aplikacij na naši spletni strani nam morate podati določene osebne podatke, ki so dodani naši interni podatkovni zbirki. Informacije v podatkovni zbirki lahko uporabljamo samo za namene Hostelling International.

  • Ko kupite članstvo Hostelling International, od vas zahtevamo informacije, ki so potrebne za obdelavo vašega naročila in izdajo računa. Kontaktne informacije in informacije o nakupu članstva zbiramo v namen nadomestila izgubljenih, ukradenih, ali poškodovanih članskih izkaznic.
  • Uporabimo lahko tudi informacije, ki jih podate, ko želite, da vam pošljemo spletni časopis Globetrotter, novičke, e-poštna naznanila, raziskave in ankete in drugo korespondenco. Ta tip informacij vam bomo poslali le z vašim soglasjem.
  • Pri sodelovanju na nagradnih igrah in natečajih od vas zahtevamo določene podatke, ki nam omogočajo uspešno izvedbo takšne vrste projektov.
  • Informacije o obisku strani in demografske podatke članov bomo uporabili le za ustvarjanje statistike in poročil za Hostelling International. Zbrane podatke analiziramo za razumevanje naših strank in njihovih potreb. Informacije, ki so zbrane za ta namen, niso osebno določljivi podatki.

Varnost spletne strani

HI Slovenia uporablja primerne varnostne zaščite za zaščito vaših osebnih podatkov proti izgubi, kraji in nepooblaščenem dostopu. Dostop do osebnih podatkov je omejen na zaposlene pri HI Slovenia.

Piškotki

Piškotek je majhna datoteka, ki je shranjena na trdem disku vašega računalnika. Brskalnik sporočilo shrani v besedilni datoteki in sporočilo pošlje nazaj na strežnik vsakič, ko brskalnik dostopa do strani na strežniku.

HI Slovenia omejeno uporablja piškotke na naši strani, da lahko ponudimo hitrejšo, konsistentno in posodobljeno spletno stran in boljšo spletno izkušnjo. Piškotkov ne shranjujemo za sledenje osebno določljivih podatkov ali vaših dejanj po tem, ko zapustite našo stran.

Večina brskalnikov vam dovoljuje, da piškotke izklopite v meniju vašega brskalnika. S tem boste ovirali učinkovitost spletne strani in negativno vplivali na vašo izkušnjo na spletni strani.

Spletni časopis Globetrotter

HI Slovenija večkrat na leto izda digitalni časopis. Časopis je namenjen obveščanju članov o HI novicah in dogodkih, pa tudi deljenju popotniških zgodb in nasvetov iz Slovenije in sveta. Digitalni časopis je brezplačen in poslan le članom, ki so se odločili, da ga bodo prejemali. Vsak časopis, ki ga prejmete, vsebuje tudi navodila, kako se kadarkoli odjavite z našega seznama prejemnikov.

E-poštne novičke

HI Slovenija zbira vaš e-poštni naslov, da vam lahko pošljemo elektronske novičke. Elektronske novičke vsebujejo novice o članstvu in HI hostlih ter druge popotniške informacije. Novičke so poslane le članom, ki so se odločili, da jih bodo prejemali. Vsake novičke vsebujejo navodila, kako se lahko kadarkoli odjavite z našega seznama prejemnikov.

Raziskave in ankete

Izvedemo lahko ankete ali raziskave, ki zahtevajo demografske podatke (kot so starost, starostni razpon in spol) ter popotniške preference. Sodelovanje v takšnih raziskavah je popolnoma prostovoljno. Zbrane informacije bodo s tretjimi osebami deljene le v skupni obliki. Informacije o individualnih osebah ne bomo delili, razen v primeru vaše privolitve ali če smo vas o tem predhodno obvestili.

Pravilnost in dostop

HI Slovenija stremi k zagotavljanju, da so vsi osebni podatki, ki jih zbiramo, pravilni in popolni za naše namene. Na vašo prošnjo vam bomo podali izjavo o osebnih podatkih, ki smo jih o vas zbrali. Če so naši podatki o vas nepopolni ali nepravilni, bomo na vašo prošnjo podatke spremenili.

Več informacij

Izjava objavlja zasebno prakso in politiko spletne strani HI Slovenija. Če imate dodatna vprašanja o praksi in politiki ali bi se radi pritožili, prosimo pišite na e-poštni naslov: info@youth-hostel.si.