Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Zdaj je čas. Moja Slovenija

Kje mogoče z bonom dobiti več za manj denarja?

Bon z namenom raziskovanja domačega turizma in za izboljšanje gospodarskega turizma je na voljo vsem državljanom Slovenije. Mladoletni ga lahko koristijo v vrednosti do 50 evrov, medtem ko so starejši upravičeni do bona v vrednosti 200 evrov. Bon lahko izkoristiš v katerikoli namestitvi v Sloveniji. Zakaj jih torej ne bi porabil tam, kjer za manj denarja dobiš več dni počitnic?

Vabimo te v enega izmed 33 mladinskih (youth) hostlov po vsej državi. Hostli te vabijo pod sloganom »Z bonom na najdaljše počitnice«, saj ti ponujajo točno to. Te hostle združuje Popotniško združenje Slovenije, ki se z navdušenjem priključuje promocijski akciji Slovenske turistične organizacije »Zdaj je čas. Moja Slovenija«, ki nas vabi, da letošnje počitnice preživimo v domači deželi. Hostli so del svetovne hostelske organizacije HI International, ki združuje več kot 4000 udobnih in kakovostnih hostlov po vsem svetu. Vsi hostli se morajo držati strogih mednarodnih standardov.

Slovenski mladinski hostli so razporejeni po vsej državi, vse od morja do prekmurskih ravnic. Nahajajo se v največjih mestih, kot sta Ljubljana in Celje, ter na slovenskem podeželju, takšen primer je recimo Hostel Ars Viva v Starem Trgu pri Ložu. Najdemo jih lahko pod koroškimi hribi in na okljukih reke Save. So odlična izhodišča za kolesarjenje ali izlet v podzemlje.

Boni veljajo za nastanitev z zajtrkom ali brez njega in točno to ti ponujamo. A to še ni vse. V hostlih imaš priložnost spoznavati zgodbe drugih popotnikov ali pa samo počivati na sončnih terasah. Na recepciji vedno dobiš informacije o aktivnostih v okolici, ki jih kar ne zmanjka.

Na podstraneh ti predstavljamo mladinske hostle. Nekaj posamezno, nekaj pa po regijah, v katerih se nahajajo. Doživi bon in si privošči najdaljše počitnice.

Več o kampaniji »Zdaj je čas. Moja Slovenija«