Potopisi  
Svetovni hostli  
Paketi  
Nasveti za potovanja  
Naj vas navdihne  
Potopisna predavanja  
Prostovoljno delo v tujini  
 
Potovanja

Ob obisku našega spletnega portala predvidevamo, da ste zagotovo strasten popotnik.

Zagotovo ste na pravi spletni strani, kjer lahko najdete številne ideje in praktične nasvete za kvalitetno in poceni potovanje.

HI Slovenija si že vrsto let prizadeva približati potovanja ljudem in tako spoznavanje tujih kultur, zato vsem popotnikom nudi obilico praktičnih nasvetov kam in kako se odpraviti na potep.

Tukaj boste našli številne potopise in uporabne informacije povezane s potovanjem tako doma kot v tujini. S klikom na zemljevid izberite želeno destinacijo in se prepustite užitkom in dogodivščinam drugih popotnikov, ki so izbrano destinacijo že obiskali.

Naj vas navdihnejo in pomagajo pri odločitvi kam se odpraviti. Zagotovo mnenja popotnikov najbolj prepričajo in navdušijo bralca za obisk določenega kraja, zato se ne pustite motiti in se prepustite lepotam sveta.

V primeru, da ste se pravkar vrnil s potovanja in želite deliti izkušnje z drugimi popotniki , pa vas vabimo, da nam pripravite potopis in nekaj fotografij, katere bomo objavili na naši spletni strani in pa spletnem časopisu Globetrotter. Prepričani smo, da bo vaš pogled pripomogel ostalim k lažji odločitvi. V ta namen vas bomo nagradili z enoletnim brezplačnim članstvom, ki vam bo omogočil spanje v naših Youth Hostlih (objavljenih na portalu www.hihostels.com ) po nižji članski ceni.