Hostelling International za skupine

Hostli mreže Hostelling International so odlična izbira tudi za skupine. Skupine prijateljev, šolske skupine, skupine sodelavcev ... opcije imamo prav za vse.
 
Hostelling International ima 100 let izkušenj v organiziranju učnih izletov, aktivnosti, izobraževalnih ogledov v hostlih po vsem svetu. Skupinska nastanitev ima najvišje standarde, ki so jih določili pri mreži Hostelling International in ponuja največ za vaš denar. Izobraževalne ekskurzije za šole so dragocen način izboljšanja učenja v učilnici. Hostelling International ponuja raznoliko ponudbo za šolske skupine v veliko državah, ne glede na to, ali bo ekskurzija tematsko obarvana s šolskim predmetom ali pa bo samo kulturni skok v drugo okolje. Nastanitev v hostlu ponuja odlično izhodišče za šolske skupine, saj so hostli enako prilagojeni mladim in voditeljem skupin. Ločene dvoposteljne ali enoposteljne spalnice so primerne za učitelje in vodiče, medtem ko so so dormitoriji odlični za učence, ki lahko uživajo v družbi svojih sovrstnikov. 
 
Skupinski izleti predstavljajo priložnost, da izkusimo novo kulturo, vidimo kakšno zanimivost ali se celo naučimo novega jezika. Raznolika ponudba nastanitev in lokacij Hostelling International pomeni, da lahko izbirate med kulturnimi izleti v zgodovinskih mestih s prelepo arhitekturo, med živahnimi mesti s pestro umetniško sceno in zabaviščnimi parki, sproščujočimi plažami ali živahnimi smučarskimi točkami. 
 
 
Rezervacija poteka malce drugače. Greste na spletno stran https://groups.hihostels.com/?locale=en in izberete državo. Po izbiri države, izberete še mesto in dobili boste možnosti hostlov, ki ponujajo nastanitev za skupine, kar vam olajša delo, rezervacija pa je povsem varna. Organiziranje potovanja za skupine z 10 ali več ljudmi še nikoli ni bilo tako lahko: preprosto izberite hostel in datume in v 48 urah vas bo kontaktiral nekdo iz osebja hostla, da potrdi datume in da se pogovorite o zahtevah in potrebah skupine.
 
Če iščete nastanitev za skupine v Sloveniji, potem vam priporočamo Youth Hostel Ljubljana, Youth Hostel Ars Viva v kraju Podcerkev in Hostel Punkl v Ravnah na Koroškem. Dobrodošli!

Prijava