Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Postanite del Hostelling International

Popotniško združenje Slovenije odpira vrata novim hostlom, ki bi si želeli pridružiti največji verigi mladinskih prenočišč na svetu.

Je vaš hostel drugačen od drugih? Ali s svojo podobo in aktivnostmi izstopate iz poplave ponudnikov kapacitet oz si želite postati drugačni? Se kljub vaši kvaliteti in trdemu delu še vedno borite za preživetje? Želite svoje izkušnje in izzive deliti z ostalimi? Ste že utrujeni nenehnega iskanja novih idej kako izboljšati vašo ponudbo in jo narediti drugačno, vendar neuspešno? Če so to ena iz med vprašanj, ki se porajajo v vaši glavi potem vas vabimo, da se pridružite mednarodni organizaciji, Hostelling International, ki ima več kot 3,7 milijonov članov in povezuje več kot 4.000 hostlov v 90 državah po vsem svetu.

Za doseganje svojega poslanstva in vizije se na Popotniško združenje Slovenije že vrsto letu trudimo vzpostaviti mrežo finančno stabilnih, okolju prijaznih in družbeno odgovornih slovenskih Youth Hostlov. Nacionalno mrežo trenutno sestavlja skupina 40 hostlov, ki uspešno zastopajo misijo organizacije v njihovem lokalnem okolju. Z okrepitev mreže in širitev ponudbe pa smo se odločili k sodelovanju povabiti tudi ostale prenočišča, ki si lahko upravičeno nadenejo naziv hostel glede na infrastrukturo in vsebino, ki jo ponujajo.

Prijava poteka preko elektronske pošte info@youth-hostel.si. Prijavitelj mora oddati izpolnjen prijavni obrazec, ki je objavljen TUKAJ, skupaj s kvalitetnimi fotografijami in povezavami na morebitne promocijske filme. Po prejetju dokumentacije vas bomo obvestili o naslednjih korakih.

Več o Popotniškem združenju Slovenije lahko preberete na spletni strani www.youth-hostel.si. Za večje razumevanje poslanstva, vizije in strateških usmeritev katerim trenutno organizacija namenja največ pozornosti vas vabimo, da si ogledate kratko predstavitev. Bonitete hostlov znotraj Popotniškega združenja Slovenije pa boste našli v tem dokumentu.

Članstvo v mreži Popotniškega združenja Slovenije tako prinaša veliko prednosti, saj postanete del največje verige prenočišč v svetu. Člani Hostelling International so tako del skupnosti, ki imajo skupne vrednote, si delijo odlične izkušnje in so tudi vir pomoči in navdiha drugim.