Hostel Amager in trajnost

Danhostel Copenhagen Amager se zares trudi za čim bolj trajnostni turizem. Imajo veliko zelenih idej, s katerimi prihranijo denar, pripomorejo k boljšemu počutju gostov in z gotovostjo lahko trdimo, da je ta hostel vodilni pri zavzemanju za ohranjanje narave.  Hostel se nahaja v območju Ørestad, ki je z vlakom le nekaj minut oddaljen od Kopenhagna. Hostel najdete blizu enega najlepših območij na otoku Amager – Amager Fælled. 

 
Hostel je vgradil energijsko učinkovite žarnice, stranišča, umivalnike in tuše, ki porabijo manj vode, senzorje gibanja, ustvarili so tudi spletno stran za ozaveščanje o ogljični nevtralnosti in še veliko več.  Izvedite več o pozitivnem učinku na okolje.

Hostel je zdaj v obnovitveni fazi, da bodo lahko zeleno okolje prinesli tudi v hostel.  V letu 2018 se bo Danhostel Copenhagen Amager odprl in pokazal svoje nove zelene pobude – novo recepcijo, kavarno in sobe za druženje s steno z zanimivimi lokalnimi rastlinami in energijsko varčno osvetlitvijo.

 
Danhostel Copenhagen Amager ponuja 540 postelj in 156 sob z zasebnimi in skupnimi kopalnicami.  Ponujajo tudi brezplačen brezžični internet, parkiranje in veliko območje za zunanje aktivnosti v čudoviti naravi.