Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Vabljeni v Korejo!

V Incheon Metropolitan City in D.M.Z. (DeMilitarized Zone) v Koreji bo potekal že 40. projekt Hostelling International v Koreji. Tema letošnjega projekta sta narava in mir, udeleženci pa se bodo lahko družili z mladino iz vsega sveta. Dogodek bo potekal od 24. do 30. julija 2015.

Koreja je znana po svoji razcepljenosti – deli se na severno in južno, vendar je med njima ekološki mirovni park DMZ, ki je mednarodni simbol, ki vzpostavlja mir med Severno in Južno Korejo. Na letošnjem projektu se bo spet zbrala mladina, ki bo ustvarjala svoje spomine. V parku bo pobirala odpadke in ustvarila spomenik za varovanje narave.
 
Udeleženci si bodo lahko ogledali tudi eno izmed najhitreje rastočih mest na svetu – Seul. Ogledali si boste stolp Namsan, od koder lahko vidite celo mesto, če pa si želite videti bolj tradicionalne stvari, prav tako ne boste razočarani, saj boste tudi vi prišli na svoj račun. 
 
Svoje potovanje boste zaključili s flashmobom. Ste si vedno želeli sodelovati v tem plesnem dogodku? V Koreji boste imeli priložnost – 200 ljudi, ki prihajajo iz različnih držav sveta se bodo zbrali na enem mestu in začutili ritem in vi ste lahko en izmed njih.
 
Cena: prijavnina stane 100 dolarjev.
 
Za pomoč pri prijavi se obrnete na Kajo Kren, ki vam bo z veseljem pomagala. Pišite ji na kaja.kren@gmail.com ali pa jo kar pokličite na telefon 040 58 49 07.
 
Lani se je dogodka udeležila Katja Stanonik, ki nam je v intervjuju zaupala svoje izkušnje. 
 
Več informacij v tem DOKUMENTU