Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Fotografsko tekmovanje »Spomini iz skupinskih slik«

Le ena stvar je boljša od odkrivanja novih krajev in učenja novih stvari, in to je, da to delaš z drugimi. Skupinski izleti tvorijo spomine, ki jih vso življenje cenijo prav vsi – od šolskih izletov in vikendov s prijatelji do izletov z družino. Ta teden vas Hostelling International Groups vabi, da delite vaš najljubši spomin iz skupinskega izleta. To vam bo dalo možnost, da osvojite 250 funtov. Predstavljamo vam naše novo fotografsko tekmovanje #GroupTripMemories.

Vsi imamo albume in fotografije, kjer nas samo en pogled na njih spomni na prelepe trenutke, ki smo jih preživeli na skupinskih izletih, na spomine, ki smo jih tam ustvarili in na nove izkušnje, ki smo jih preživeli skupaj. A lahko izberete vašega najljubšega?



Ne bi moglo biti bolj enostavno – izberite vašo najljubšo skupinsko fotografijo, se z njo prijavite na tekmovanje in če je nam, na HI Groups, prav tako všeč, lahko dobite nagrado 250 funtov.

Zmagate lahko s kakršno koli fotografijo – naj bo fotografija, polna akcije in adrenalina, ko ste pogumni šli na izlet, skupinska fotografija vas pred prelepo slikovito pokrajino, fotografija pred HI hostlom, kjer ste spali, fotografija vas s svojimi učenci na izobraževalnem izletu ali celo smešen 'selfie'.

Ko ste pregledali vaše fotografije in izbrali vašo najljubšo, se morate samo še napotiti na Facebook stran HI Groups, kjer lahko vpišete vaš e-poštni naslov, naložite fotografijo in svojo skupino poimenujete. Ne pozabite uporabiti 'hashtaga' #GroupTripMemories na Twitterju skupaj z vašo fotografijo. Tekmovanje se začne 9. februarja 2015 in se konča v ponedeljek, 16. februarja, ob 13:00. uri.

HI Groups bo pregledal vsak vnos in izbral zmagovalca na naših družbenih omrežjih ob 13:00. uri v torek, 17. februarja.

Ne izpustite priložnosti – spomnite se svojih trenutkov na skupinskih izletih in lahko ste zmagovalec fotografskega tekmovanja, leta 2015.