Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Oddahnite si od napornih dni

Vsebina
“Tavamo, da se zamotimo, a potujemo da se izpolnimo. ” - Hilaire Belloc.

Vsake toliko želimo potovati, preprosto da bi se poglobili sami vase. K sreči obstajajo kraji, kot so Hanoi Old Town Hotel v Hanoju (Vietnam), ki omogočajo odmik od ustaljenih poti in prijeten kotiček za zatopiti se sam vase.


Nahaja se v samem srcu starega predela mesta Hanoj ter z odprtimi rokami sprejema goste ter jih vabi v tisočletno zgodovino svetovno znanega mesta. Hkrati vas vabi tudi, da raziščete veličastno mesto, pri čemer vam s svojimi 28 sobami za goste v preprosti eleganci, nudi primerno izhodišče. Vsaka prostorna namestitev je opremljena z dodatki, ki vam ponujajo udobje na poti. 

V želji, da vam ponudi posebne počitnice, kjer si boste okrepili duha, vam hostel zagotavlja odlične storitve: od izurjenega in učinkovitega osebja, do učinkovite ureditve – kot je restavracija, kjer lahko okusite izvrstno lokalno hrano. Ponujajo vam tudi vodene oglede po glavnih znamenitostih mesta, tako da boste lahko spoznali in izvedeli kaj več o vietnamski dediščini in kulturi.


Naše osebje je metodološko in strokovno dobro podkovano. Vsak izmed zaposlenih ima večletne izkušnje na področju turizma, kakor tudi mnogo znanja o sprejemanju gostov. Ob tako čudoviti ekipi vam zagotavljamo ugodno bivanje, kjer se gostje počutijo povsem varno. Ker smo tudi sami popotniki, razumemo potrebe in pomen udobnega in predvsem brez-stresnega nočišča, tako vam lahko tudi mi organiziramo oglede, podajamo informacije ali vam na druge načine pomagamo tekom vašega obiska, saj je recepcija na voljo 24 ur.

Ob mnogih turističnih zanimivosti, ki jih je moč najti v bližini (kot so jezero Hoan Kiem Lake, nočni market, razni muzeji…) ter odlični kombinaciji domače in zahodne hrane, da o trgovinah s spominki ali oblačili sploh ne govorim, smo prepričani, da se bo našlo po nekaj za vsak okus.

Sorodni članki

Prijava