Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Mladinski hotel Vetrnica

Vsebina

Si želite kljub kakovostni namestitvi prihraniti nekaj denarja? Potem boste v mladinskem hotelu Vetrnica v Rušah pri Mariboru zagotovo na pravem naslovu.

Nedaleč stran od drugega največjega mesta Slovenije, Maribora, tik pod Pohorjem, najdete kraj Ruše.

 
Ruše so pravo izhodišče tako za zimske kot tudi poletne aktivnosti, smučanje, zimsko kolesarjenje, sankanje ali pa kolesarjenje od reki Dravi, pohodništvo in raziskovanje naravnih lepot okolice.

Mladinski hotel Vetrnica se nahaja v istem objektu kot hotel Veter. Skupaj je na voljo 16 sob, polovica od njih triposteljnih, druga polovica štiriposteljnih. Vse sobe imajo lastno kopalnico s tušem (prav tako sušilcem za lase), televizijo in brezžični internet.

V štiriposteljnih sobah sta dva pograda, medtem ko je v  triposteljnih en pograd in ena navadna postelja.

V ceni namestitve je vključen kontinentalni zajtrk, možno je tudi doplačilo za bifejski zajtrk. Prav tako je v ceni všteta posteljnina, brisače in uporaba brezžičnega interneta.

Gostje mladinskega hotela lahko koristijo tudi polpenzion ali polni penzion, saj v sobah ni možnosti priprave hrane.

 
Mladinski hotel Vetrnica ima prav zaradi svoje lokacije prav poseben čar, saj imate na dosegu roke tako naravo in športne aktivnosti, kakor tudi vrvež mesta in zabavo. Predvsem v poletnih mesecih pa je tudi v Rušah pestro, saj se vsako leto konec avgusta odvija zdaj že zelo pomemben festival Letni oder Ruše, ki tako zaradi nastopajočih kakor tudi zaradi svojih prizorišč navduši obiskovalce.
 

Šport, rekreacija, kultura, naravne znamenitosti – vse to vam ob obisku našega mladinskega hotela leži pred nogami, le izbrati morate!

Iz mesta Maribor traja vaša pot le slabih 15 minut z avtomobilom, prav tako pa se lahko do nas pripeljete z avtobusom, ki stoji neposredno pri hotelu ali z vlakom.

Mladinski hotel Vetrnica je torej prava odločitev za vse popotnike, ki iščete kvalitetno namestitev izven mestnega vrveža, za družine, ki iščejo kvalitetno nastanitev ob ugodnih cenah in tiste, ki želite naravo in znamenitosti neposredno pred vrati vaše sobe.

Veselimo se vašega obiska!
Mladinski hotel Vetrnica

Sorodni članki

Prijava