Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Radovljica v božičnem vzdušju

Radovljica letos že oktobra v božičnem vzdušju 

Konec oktobra se je stara Radovljica preoblekla v idilično, božično okrašeno mestece. Smrekove girlande so ovile zasnežene meščanske hišice. Pojavile so se bogato založene prodajalne, ki jih še včeraj ni bilo. Meščane in turiste je zaneslo v pravljično vzdušje. Zajeti v časovni mehurček, bi bili lahko tudi sami statisti pri snemanju reklamnega spota za svetovno znano italijansko pecivo. 
Vsebina
 

 
Radovljiški graščini, Šivčevi in ostalim hišam se že dolgo niso toliko posvečali. Vidičeva hiša, Youth Hostel Radovljica, je gostila del snemalne ekipe. Z izjemno lego, v osrednjem delu radovljiškega trga, z občutkom za gostoljubje in tradicijo, ponuja Youth Hostel Radovljica ene najbolj zanimivih prostorov. Iz renesančnega dvorca so imeli snemalci zagotovo najlepši razgled na svoj kader.
 
Nihče ni ostal ravnodušen. Božični čas kjer koli in kadar koli v ljudeh zbudi prijetna čustva, ki bi jih radi zadržali v sebi čim dlje. V Radovljici so se nam letošnje leto prebudila že oktobra in bodo trajala še dolgo v zimo. Pred nami je "Veseli december v Radovljici" z božično-novoletno tržnico, Božičkom in Dedkom Mrazom, lutkami, igrami in najlepšo smrečico na Deželi.

Sorodni članki

Prijava