Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nadi, otočje Fiji

Vsebina
Divji zahod Viti Levua! Z mednarodnim letališčem, najsodobnejšo marino in cestami, ki so razprostrte v vse smeri je Nadi pravo vozlišče kjer se prepletajo vse niti otočja Fiji.

Od marine v Port Denarau lahko prekrižarite skozi čudovite modre vode in obiščete pristne plaže belega peska po katerih je otočje tako znano. Spoznajte bogato kulturo Fijija, izkoristite številne dnevne oglede in ekskurzije. Seveda pa lahko uživate tudi v mnogih vodnih dejavnostih kot so snorklanje, potapljanje s polno opremo, ribolov, deskanje in jadranje.



Fuji boste zares začutili šele, ko obiščete kakšno lokalno vasico. Ne le, da boste občutili pravi Fiji, prav tako boste neposredno pomagali gospodarstvu lokalne vasice. Na otoku Nadi je veliko lokalnih vasic, ki vam jih bo vodič z veseljem pomagal obiskati preko organiziranega ogleda. Morda boste dobili priložnost in poskusili tradicionalno pijačo ‘Kava’ ali pa z domačini podelili pristen Meke ples.



Za tiste, ki želite tudi kaj nakupovati je mesto Nadi pravi kraj. Nadi Town je sodobno mesto z glavno ulico polno manjših butikov, kakor tudi večjih trgovin s spominki in brezcarinskimi trgovinami. Le pet minut iz mesta je marina Port Denarau, kjer boste na svoj račun prišli gurmani, saj lahko izbirate med mnogimi lokalnimi ponudniki prigrizkov in hrane ter različnimi trgovinicami z lokalnimi izdelki.

Pričakuje pa vas tudi Nadi Bay Hostel, ki ima dva bara, dve restavraciji in dva bazena. Seveda pa tudi najbolj prijazno osebje v mestu. Fiji je znan po tako imenovanem nasmehu ‘Bula’ in moto našega hostla Nadi Bay je 'Tukaj gostje postanejo prijatelji'.


Sorodni članki

Prijava