Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Ne spreglejte F-Design hostla v Braziliji

Vsebina
F-Design hostel je pionirski koncept hostla v Salvadorju, prestolnici dežele Bahia. Podjetje vodi znan brazilski igralec Luiz Fernando Guimarães in je najnovejši Hostling International hostel v deželi. Gosti lahko 62 gostov in ima inovativno ponudbo, ki združuje tako udobje kakor ekskluzivnost v sproščenem vzdušju hostla. Gre za odlično priložnost za vse, ki želijo ugodno prenočišče brez da bi se morali odreči udobju.



»Več kot le posteljo, ponujamo vam izkušnjo gosta v tematsko urejeni sobi, ki ugaja, je udobna ter praktična za goste. Hostel ima odlično vzdušje« pravi Luiz Fernando Guimarães.

Luiz Fernandov partner hostla F-Design, Adriano Medeiros, je presrečen, da so se lahko priključili v Hostelling International: »želeli smo predstaviti zamisel brazilskemu hosteling marketingu, zato pa je bilo ključno, da smo se vključili v zvezo Hostelling International«.



Postavljen na območju 685 m², ima devet sob, vsaka v drugačni tematski inačici. Na voljo je cvetna soba Flower Power, namenjena ženskim gostjam, kjer gostje najdejo okrasitev v stilu 60ih let. DJ soba, ki ima večbarvne luči ter samostojni mp3 predvajalnik pri vsaki postelji z vnaprej posneto znano brazilsko elektronsko glasbo. Na voljo je tudi soba v stilu tropskega gozda, seveda pa je na voljo tudi Backstage room, ki vam dočara vzdušje snemalnega studia v ozadju kamere. Cestna soba je vsa v urbanem vzdušju, med tem ko vas oceanska soba popelje v globine oceana. Tukaj pa je še leteča soba, ki je posvečena svobodnim duhovom, na voljo pa je tudi soba potnega lista, ki je posvečena udobju in blišču. Vse sobe imajo klimatsko hlajenje, hostel pa ponuja tudi nastanitev za tiste, ki želijo več zasebnosti, saj ponujajo štiri zasebne sobe: Kalahari, Tokyo, Old Bahia in Lakshimi.



F-Design ponuja tudi 10 skupinskih prostorov: manjši kino, dnevno sobo za igre in branje, bazen, teraso, razgledno ploščad s pogledom na plažo, tri pivnice, gurmansko območje ter znameniti klub Urubu. »Naš cilj je bil združiti vzvišen stil, vendar ne tako, da bi se izgubilo sproščeno popotniško vzdušje hostla« pravi Adriano.



Hostel se nahaja v soseski Rio Vermelho in je odličen hostel za vse, ki želijo zabave. Tudi soseska je znana po svojih pivnicah in restavracijah!

Več na spletni strani: http://fdesignhostel.com.

Sorodni članki

Prijava