Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov hostel v Braziliji

Vsebina
V preteklih mesecih je HI Hostels Brazilije investiral v širitev in raznovrstnost ponudbe svojih hostlov po deželi. Eden novih hostlov je Aju Hostel. To je prvi hostel v Aracaju, prestolnici zvezne države Sergipe, na severovzhodu države. Da bi obeležili to otvoritev je predsednik Hostelling International Brazilije, Ramis Bedran, imel predavanje za študente turističnih ved federalne univerze Sergipe. V svojem govoru je poudaril visoke kakovostne standarde, ki jih ima zveza Hostelling International.
 
 
"Udeleženci so bili zelo aktivni in radovedni. Ker je to prvi hostel v mestu, so bili resnično zainteresirani za novost. Mnogi med njimi so potovali po različnih mestih in prenočevali po hostlih, tako da so prav čutili potrebo po tem, da se tudi v njihovem mestu odpre tovrstna turistična ponudba. Imeli so mnogo vprašanj o delovanju zveze Hostelling International, članski izkaznici ter turistični destinaciji. " je rekel Bedran.
 
Razen hostla Aju, pa se HI Brasil pogaja še z desetimi drugimi hostli, da bi se vključili v mrežo. Cilj je, da bi letos za 20% povečali svoje kapacitete. Med vsemi novinci v mreži bosta vsaj dva hostla s posebno ponudbo: hostel v džungli in hostel specializiran za deskanje in surfanje z zmajem.
 
 
 

Sorodni članki

Prijava