Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Potujte ceneje s HI izkaznico

Vsebina
Če želite letos potovati po Španiji, ne pozabite na člansko izkaznico Hostelling International! Z izkaznico boste dobili 15% popusta na vse redne linije ALSA (mednarodne, državne in regionalne).


Španska hosteling zveza (REAJ) in avtobusno podjetje ALSA sta podpisala pogodbo o sodelovanju, ki je namenjena promociji hostlov ter da bi njihovi uporabniki in člani HI bolj uporabljali okolju prijazen potniški promet.

Na podlagi tega dogovora vam ALSA ponuja 15% populsta na vseh svojih rednih linijah potniškega prometa v Španiji in tudi na njihovih linijah izven Španije. Popust velja za vse člane HI. Vsi popotniki, ki bi želeli izkoristiti ta ugoden popust morajo kupiti vozovnico na prodajnem mestu v Španiji in ob tem pokazati svojo HI člansko izkaznico – ob tem pa ni pomembno kam po Evropi želite z ALSA linijo potovati, le da je karta kupljena v Španiji. Zares preprosto!

Ta popust se ne more uveljavljati ob kakšnem drugem popustu, razen ob promociji za veliko družino in ob popustih na povratne vozovnice.

Dovolj razmišljanja, pričnite varčevati na potovanjih s svojo HI člansko izkaznico že sedaj! 

Več informacij na www.reaj.com.












Sorodni članki

Prijava