Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Ste že slišali za največji Otroški in Mladinski center v Evropi?

Vsebina

Zánka Otroški in Mladinski center se nahaja na severni obali Blatnega jezera na Madžarskem, blizu priljubljenih turističnih lokacij Tihany in Keszthely. Naš center je največji mladinski kamp v srednji Evropi in je oddaljen 100km od meje s Slovenijo. Njegova lokacija omogoča dostopnost tako z avtobusom, vlakom, kakor tudi osebnim avtomobilom.
Kulturno-zgodovinske znamenitosti, kakor tudi naravna lepota blatnojezerskega hribovja, svež zrak in bližina jezera, pritegnejo tisoče mladih, da se vsako leto odločijo za obisk Zánke. Počitniški center, ki zajema 209 hektarjev površine in romantičnih dolin je raj za vse, ki imajo radi naravo, rekreacijo, ali pohodništvo.

 
Naši gostje lahko izbirajo me različnimi možnostmi nastanitve. Ponujamo teren za šotorenje, sobe s po 6-10 posteljami in triposteljne hotelske sobe kategirje treh zvezdic.

Center ponuja veliko športnih dejavnosti, saj ima urejeno športno infrastrukturo (stadion, dvorano, igrišča za nogomet, košarko, tenis…). Imamo pa tudi lastno plažo, kjer za varnost venomer skrbi plavalni mojster imamo pa tudi lastno pristanišče in postajo prve pomoči. Najamete si lahko tudi čolne, kanuje ali zmajeve čolne. 

 
 
V zadnjih letih smo organizirali več dogodkov posvečenih prav otrokom in mladini ((Balatone Festival, Transborder Hungarian Camp, športne dejavnosti za invalidne otroke). Skupinski animatorji znajo tuje jezike, in tako prispevajo k vsesplošni ponudbi. Navezali smo tudi stike z okoliškimi muzeji in drugimi ponudniki dejavnosti (toplice Hévíz, grad Sümeg, Zoo park Veszprém, bob-steza v Balatonfűzfő), ter smo tako popestrili naš že tako bogat program ponudb. V letu 2009 bomo gostili 10-dnevni festival Konjev in Vina, poleti pa odpiramo tudi nov pustolovski park “Zánka-land”, v načrtu pa imamo tudi otvoritev terena za paintball.

Zavzemamo se tudi, da lahko omogočimo počitnikovanje invalidnim osebam. Zanje lahko nudimo dodatne usluge in tehnične rešitve, ki najbolje ustrezajo njihovim specifičnim potrebam (posebej urejene sobe, dvigala na plaži in podobno) in smo edini na severni obali Blatnega jezera, ki smo na tak način opremljeni, da lahko sprejmemo goste z različnimi potrebami.

Če želite najlepše poletje vašega življenje, je to edinstvena priložnost!

Več o nas lahko izveste na www. zanka.hu , ali nas pokličete na +36-87-568581.

Sorodni članki

Prijava