Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Mednarodni kreativni natečaj

Vsebina
Hostel Tresor razpisuje mednarodni kreativni natečaj

Dobra novica za vse, ki radi krasite, barvate zidove! Hostel Tresor ima v svojem atriju impresiven zid, ki deluje kot ogromno, 4 nadstropja segajoče, platno, ki kar kliče po okrasitvi. Mogočen kot je, je zelo mamljiv za posebno poslikavo. Zato te vabimo, da se udeležiš mednarodnega razpisa in pošlješ svojo najbolj noro, kreativno in zabavno idejo kako zid okrasiti. Med vsemi prijavami bomo izbrali najboljše in če se odločimo zate, boš dobil priložnost, da zid okrasiš po svoje. 



Kako sodelovati?
Hostel Tresor želi podpreti mlade kreativce in odpreti svoja vrata ter ponuditi zid najbolj kreativnemu med kreativnimi. Zato tudi razpisuje mednarodni natečaj za najbolj zabavno in odštekano poslikavo zidu. Tematika je popolnoma poljubna, tehnika poslikave prav tako, vse je prepuščeno domišljiji, seveda pa je dobro imeti v mislih tudi možnost izdelave. Kreacija bo tako na ogled na tisoče popotnikom iz celega sveta, izbranega umetnika pa bomo posebej izpostavili že pred okrasitvijo, med samim ustvarjanjem in po koncu, ko bomo vsem predstavili končano mojstrovino. Razpis traja od 4.6.2013 pa vse do 3.7.2013, svoje ideje, vprašanja in komentarje lahko posredujete na mail: mateja.koren@hostel-tresor.si .

Hostel Tresor je nov, urban in moderen hostel v centru Ljubljane, ki je že samo v prvih treh mesecih delovanja gostil že preko tisoč gostov iz več kot 30 držav in se na določene booking sisteme že uvrstil na top pozicije. Kot objekt s 105 posteljami se tudi uvršča med večje hostelske namestitve v Ljubljani, z najbolj vročo lokacijo v Ljubljani.

Izkoristi priložnost in postavi svojo kreativo na zid mogočnega Tresorja!

Sorodni članki

Prijava