Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Spoznajte zmagovalce

Vsebina
Prosim za aplavz! Čakanja je konec in blogerji, ki so grizli nohte, v čakanju razglasitve, so sedaj zvedeli, kam bodo poslani v okviru prve izmenjave blogerjev, ki jo promovira Hosteling International: Big Blog Exchange.

Oboževalci, bralci in finalisti so ponedeljek 29. aprila dočakali z napetostjo, saj so tedaj na www.bigblogexchange.org.uk v živo odštevali, kdaj bo začela objava in kdo bo šel kam v tem globalnem eksperimentu.



“To je bil najbolj napet del projekta,” je rekel Mikael Hansson, direktor Hostelling International, “ko smo videli, kateri bloger bo zamenjal bivališče s kom in katere nove države bodo spoznavali. ”

“Razumeti različne države in kulture je ena tistih stvari, ki spadajo v osnovno nalogo Hostelling International in upamo, da je to prava priložnost pisanja za promocijo prav te dejavnosti.”

Tukaj je seznam zmagovalnih blogerjev in krajev, kjer se bo dogajala njihova velika izkušnja:

ZDA - ŠpanijaAndy in Sara bosta zamenjali mesti
Singapur – Velika BritanijaKristy in Sophie bosta izmenjali mesti 
Islandija - Izrael Andur in Nitzan bosta izmenjala mesti
Argentina – Nova ZelandijaRosario in Katherine bosta izmenjala mesti
Brazilija - FrancijaNatália in Claire bosta izmenjali mesti
Filipini - NemčijaCamie in Tina bosta izmenjali mesti
Belgija – Južnoafriška RepublikaLiesbeth in Didi bosta izmenjali mesti
Kanada – MalezijaJeremy in Chee Ching bosta izmenjala mesti




16 zmagovalcev se bo sedaj pripravilo, da čez nekaj tednov odpotujejo  in opravijo svojo domačo nalogo o novi deželi. Imeli bodo 10 dni potovanja, kjer bodo iz prve roke izkusili vse, česar jih njihov nov kraj bivanja lahko nauči.

Big Blog Exchange podpirajo države članice Hostelling International s celega sveta. Še več, ustvarila se je nova skupnost blogerjev, ki podpira celotno iniciativo.

“Potovanje Big Blog Exchange se pravzaprav šele začenja,” je rekel Mikael. “Tekmovalni del se je morda zaključil, vendar se svetovna pustolovščina šele pričenja in želimo si, da bi jo lahko izvedli vsako leto.”

Sledite nam na #bigblogX.

Sorodni članki

Prijava