Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Hostli Baltika in Severnega morja

Nemška obala je dolga in raznolika: od zaščitene svetovne dediščine morskega barja, rimskega otoka, klifov, neskončno dolgih plaž in krasnih pristaniških mestec. Kakor nanizani na ogrlico vas hostli vabijo, da jih obiščete na obali Severnega in Baltskega morja – kar 46 jih je. Naj vam jih kar predstavimo.

Vsebina

Na sipinah

Veliko gostov hostla Westerland na otoku Sylt bi se kar takoj podpisalo pod izjavo: »kakor hitro zapustim kopno, prične oddih!« Morje, podnebje, vzdušje, skratka vse vas bo prepričalo, da je to pravi oddih za vas. Nadaljnji razlog pa je odlična lokacija hostla sredi peščenih sipin le 4 km stran od centra mesta. Le 200m stran je plaža s finim peskom, kjer je poleti mogoče tudi kopanje, saj plažo od dopoldneva do popoldneva nadzirajo kopalni mojstri.

Youth Hostel CLUB

Najnovejši hostel na severnomorski obali se nahaja v vzhodni Friziji v mestecu Neuharlingersiel. To je prvi klub-hostel na svetu - DJH Resort. Prvič v ponudbi hostlov boste lahko dobili program, ki vključuje vse (hrano, pijačo…). NA 30.000 kvadratnih mestih se lahko posvečate športu, raziskovanju otokov ali počitkom na otokih. Poskrbijo tudi za najmlajše, tako da imajo odrasli dovolj časa, da odkrivajo vse, kar lahko letovišče ponudi: fitnes, odbojko na plaži, oglede svetovne naravne dediščine, delavnico za glasbenike (School of Rock), masaže ali preprosto spijejo kavico v kavarni. Gostje se sami odločijo, kaj želijo.

Počitnice na otoku

Ob baltskem morju boste našli presežek na največjem nemškem otoku! Youth Hostel Prora je najdaljši hostel na svetu! Stavba je dolga kar 4 kilometre in del, ki je bil prenovljen v hostel se nahaja v njej. Plaža baltskega morja vam je tako pred pragom. Youth Hostel Prora ponuja zanimive programe, ki vključujejo obisk nacionalnega parka Jasmund, surfanje, kajak, katamaran, potovanja z ladjico ali poti v drevesnih krošnjah. V hostlu lahko prenočuje 400 ljudi. Večina sob ima lastne sanitarije, na voljo pa je še dodatnih 250 prostorov za šotore.

Več informacij najdete na: www.jugendherberge.de

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava