Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

10 najboljših obmorskih ponudb za počitnice 2013

Vsebina

Ko prične znova padati sneg in so še zadnji odmevi božiča potihnili, je najboljši čas, da si preženete zimsko depresijo ter pričnete razmišljati o poletnem oddihu! Če ste svoje prihranke močno stanjšali tekom praznikov ter sedaj iščete ugodno priložnost, da bi lahko cela družina uživala v poletju, brez da bi povsem izpraznila vaš osebni proračun, ima HI nekaj odličnih ponudb za vse vas, kako lahko uživate na plažah. Ponudbe so za družine, pare, skupine. Nekaj letošnjih cenovno ugodnih ponudb se tokrat predstavlja prvič!

Kyrenia, Ciper
Z odličnimi pogledi ter izvrstno tipično sredozemsko obalo je Barehill Holiday Village Hostel na Kyrenii odličen kraj za nepozabne poletne počitnice. Le dve minuti stran je prekrasna plaža Golden Bay, pet minut stran pa znana plaža Escape, kjer se dogajajo najrazličnejše aktivnosti. Hostel se nahaja v pravem središču dogajanj, ki jih ponuja otok. Gostje se lahko odločijo, da bodo v apartmajih hotelskega tipa, družinskih vilah, ali v udobnih bungalovih, ki so vsi opremljeni s klimatskimi napravami, televizijo in samopostrežno kuhinjo. Za nameček pa lahko uporabljate tudi opremljene terase, ki imajo ali panoramski pogled na gore, ali pa odličen pogled na morje. Cene se gibljejo od £24.54 za dvoposteljno sobo na noč.

 
Krf, Grčija
Takoj ob zahodni obali Grčije je otok Krf, s svojim znamenitimi peščenimi plažami, izjemnimi sončnimi zahodi ter velikimi nasadi oljk. Tudi hrana na tem otoku je naravnost izvrsten primer mediteranske kuhinje. Družinski hostel Corfu Travellers Inn Hostel se nahaja ob čudoviti plaži Agios Gordios, le pet minut sprehoda stran od raznolikih restavracij, pivnic in kavarnic. Ponujajo eno-, dvo-, več-posteljne sobe, kakor tudi družinske sobe. Posebnost je, da ima prav vsaka soba svoj balkon. To poletje ne boste našli cenovno ugodnejšega oddiha! Če se slučajno naveličate lepot plaže, vam otok ponuja tudi safari oglede, potapljanje v polni opremi, vožnje s kajaki ali pohodništvo. Vse to vam lahko pomaga organizirati kar osebje hostla. Cene se gibljejo od £44.85 za dvoposteljno sobo s polpenzionom.
 
Zadar, Hrvaška
Nekdanja jugoslovanska republika Hrvaška, je sedaj samostojna država, ki je ohranila kar nekaj zgodovinskega šarma in lepot. Pohvalijo se lahko z najlepšimi plažami na Jadranu, saj so država z zelo bogato obmorsko turistično ponudbo in mesteci za obiskati. Naš Hostel Zadar se nahaja nasproti marine, omogoča preprost dostop do bližnjih plaž ter ponuja cel kup zanimivosti, kot je ogled nacionalnega parka Kornati. Na voljo so najrazličnejše sobe od dvoposteljne, družinske kot tudi skupinske. Ponujamo vam odlične ponudbe v tem hoteli, ki ponuja po nekaj za vsakega člana družine. Cene se gibljejo od £11.99 na noč, po osebi.
 
 
Marseille, Francija
Ob sami mediteranski obali, le 5 km stran od južnega centra Marseille, se nahaja naš Bonneveine Hostel, ki je le kratek sprehod stran od plaže in blizu legendarnim in čudovitim znamenitostim, kot je Calanques Creeks. Kot drugo največje mesto Francije, ima Marseille pisano pristanišče, ljubko staro četrt ter celo plejado muzejev, ki jih lahko obiščete. Tako otroci kot odrastli lahko uživajo v raznolikih dejavnostih, ki jih ponuja hostel. Mednje sodijo: kolesarjenje, jadranje, potapljanje in vožnje s kajakom – ki si jih lahko vnaprej rezervirate. Nastanitve so možne v dvoposteljnih sobah, družinskih sobah ali v skupinskih sobah. V ceno nočitve je vključen tudi zajtrk. Cene se gibljejo od £19.08 na no po osebi naprej.
 
Azori, S.Maria, Portugalska
Naš nov hostel Azores S.Maria se nahaja na otoku Santa Maria, le lučaj stran od obale Portugalske. Otok je predvsem poznan po svojih belo-peščenih plažah, sončnem vremenu in slikovitem pristanišču ‘Vila Do Porto’, katerega je pravi užitek raziskovati. Ponuja različne aktivnosti in zanimivosti za vso družino. Hostel pa ne le da ponuja osrednjo lokacijo za nastanitev na otoku, temveč ima celo lastni bazen, teraso in bife. Družinske, enojne, dvojen in skupinske sobe so na voljo, po cenah od £24.89 (dvoposteljna soba, na noč) vključno z zajtrkom. Na voljo so tudi prostori za lastno pripravljanje obrokov.
 

Areia Branca, Portugaska
Hostel se nahaja v mestecu Areia Branca, na Portugalskem, in ga ljubkovalno imenujejo (pa tudi prav prikladno) Beli pesek. Nahaja se na sami peščeni plaži. V hostlu vam lahko organizirajo deskanje, bordanje na vodi, lokostrelstvo, jadranje ali snorklanje. V ponudbi pa je tudi veliko kavran in bifejev, kjer bo vsak našel kaj zase. Družinske, dvoposteljne in skupinske sobe so na voljo z najnižjo ceno £8.83 na noč.

 
Jezero Trasimeno, Italija
S čudovitim pogledom na jezero in lastnim dostopom do zasebne plaže, je hostel Trasimeno Lake Isola Polvese Hostel is odličen za vse, ki si želite malo romantike. Povsem novi mini apartmaji so na voljo za izposojo (za štiri osebe) ter so idealni za zasebne ali družinske oddihe. Na voljo pa so tudi dvoposteljne, samostojne ali skupinske sobe. Cena družinske sobe se prične pri £57.82 na noč, z vključenim zajtrkom.
 
Kaikoura, Nova Zelandija
Kaikoura je znana po svojih mnogoterih vodnih dejavnostih, priljubljena za obiske tekom celega leta, zlasti za ljubitelje živali. Lahko se sprehodite po dolgih stezah ob plaži ter spoznate kolonije kožuhastih tjulnjev v njihovem naravnem okolju, ali pa se podate na križarjenje. Kaikoura YHA Hostel na Novi Zelandiji, se nahaja neposredno ob obali. Ima stekleno zunanjo steno, da lahko gostje uživajo v polni lepoti pokrajine. Hostel je primeren za družine, skupine in pare, ki si želijo sproščujočega počitka in nepozabnih plaž. Cene se gibljejo od £17.44 na noč naprej.

Nica, Francija
Na južni, sredozemski, obali Francije se nahaja Nica. Je drugo največje južnofrancosko mesto ter priljubljena turistična točka za turiste z vsega sveta. S slikovito okolico, izvrstno hrano ter svetovno znanimi muzeji, vam hostel Nica ponuja odlične počitnice za vso družino, kakor tudi za skupine, ki uživajo v aktivnih oddihih. Mesto je živahno in polno dogajanja, seveda pa imate tudi možnosti počitka in sprostitve v mirnih območjih označenih z zeleno. Naš hostel na francoski rivieri se nahaja le nekaj minut stran ob plaže ter zagotavlja prekrasno in okrašeno vzdušje, ki ga navdihuje mesto samo. Cene sob, ki vključujejo zajtrk, se pričnejo pri £20.30 na noč.

Egmond, Nizozemska
Na novo odprt hostel Stayokay Egmond Hostel, ki je v letu 2012 doživel popolno prenovo, je le lučaj stran od peščenih sipin plaž Kennemer Dunes. Obalno mesto je zelo priljubljeno za družine in pare, ki imajo radi lepo okolje, široke plaže, ter dejavnosti namenjene gostom vseh starosti. Sam hostel odraža zelo sproščujoče vzdušje ter ima sobe, ki vključujejo vse potrebno (od tekoče vode, do tuša), terase za sončenje ter lasten bife. Sveži obroki se pripravljajo vsak dan. Cene sob se pričnejo pri £65.73 na noč, z vključenim zajtrkom in Wi-Fi povezavo.

Sorodni članki

Prijava