Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov hostel na otoku Fiji

Vsebina

Hostel Nadi Bay Resort je izvrstna pridobitev za otok Fiji

Le 10 minut stran od letališča Nadi, se nahaja hostel Nadi Bay Resort, ki je izvrstna pridobitev in odlično izhodišče za številne dejavnosti, ki jih lahko izvajate. Karkoli vam požene kri po žilah, na kakršen koli način želite doživeti adrenalin, kakršnakoli divja zabava zaradi katere vam bodo domači zavidali – vse to najdete na otoku Fiji!

 
Hkrati smo tudi največji hostel v Nadi ter ponujamo prostorne skupinske sobe in zasebne sobe ali apartmaje, hkrati pa tudi dva bazena, dve restavraciji, dve pivnici, klimatiziran kino za 70 oseb, sobo za igre, masažni salon, knjižnico ter še mnogo več.
 

Za bolj pustolovske se najdejo dejavnosti kot so: rafting na bambusu, ribolov, golf, surfanje, potapljanje z opremo, padalstvo, vožnja z jet ski, jadranje, deskanje, zmajarstvo, stoječe veslanje, vožnja z balonom, smučanje na vodi, jadranje s padalom, vodni safari, vožnje na plavajočih bananah, turneje 4WD ter ZIP line in seveda mnogo pivnic in nočnih klubov.

 
Druge dejavnosti vključujejo: dnevno-nočna križarjenja, ogledi otokov, ogledi vasic, izviri tople vode, blatne kopeli, soline ali lončarstvo na tradicionalen način, obiski šol, nakupi, eko turizem in lokalne tržnice.

Zakaj ne bi šli in spoznali prekrasnega osebja, ki dela v hostlu Nadi Bay Resort!

Sorodni članki

Prijava