Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Smučanje v Švici

Vsebina

Švicarska organizacija ima mrežo 52 nastanitvenih možnosti, ki segajo vse od romantičnih gradov in mestnih vil, pa do udobnih podeželskih hišk, ali celo živahnih središč mest. Na voljo pa je tudi prav posebno mesto, ki da pravi pomen besedi hostlinga: “Youthpalace”. Prenočišča so pogosta in na dobrih lokacijah, večina stavb v katerih se nahajajo pa so vsaj nenavadne – ali zaradi svoje lokacije, zgodovine ali pa arhitektonskih posebnosti.
 
Dandanes so nagnetene postelje v nekdanjih internatih že prava redkost. Večina hostlov ponuja dvo ali štiri posteljne sobe, sanitarije in luči, da lahko v postelji berete. Zahvaljujoč sistemu ključev so hostli za goste odprti 24 ur na dan. Pa tudi starostne omejitve za goste ni, ali pa obveznih dolžnosti, ki jih morajo gostje opravljati.
 

Glavni cilj HI Switzerland je zagotavljanje kvalitete za vaš denar, vendar pa sledijo tudi nenehnim zahtevam po novejših kakovostnih standardih. Ponujajo atraktivne in inovativne programe ponudb za goste, ki so tudi ugodni, če jih primerjamo z drugimi namestitvami v bližini – skratka: želijo kultivirati preprostost. Poudarek se daje na transparentnosti stavb, osebnemu pristopu ter prijetnem vzdušju.

Ali imate torej že načrt, katere dele Švice bi to zimo obiskali? Če ne, nikakor ne zamudite smučarskih ponudb, ki jih HI Switzerland pripravlja za obiskovalce. Oglejte si jih TUKAJ .

 
Smučanje na Graubünden

Več kot 40 smučišč s preko 2200km smučanja po spustih med s snegom kritimi vršaci. To je najbolj elitna počitniška destinacija v Švici, ki ponuja vse tri elemente za smučanje, bordanje in nasploh zimske počitnice polne izjemnih priložnosti, počitka in zabave. Ponudba vključuje številne smučine različnih težavnosti. Široka ponudba bo zagotovo ustrezala vsem ljubiteljem zabave na snegu.

 
Hostli Valbella, Davos, St. Moritz in Scuol bodo začrtali pot v novo zimo s svojimi posebnimi ponudbami. Razvajali bodo goste z neverjetnimi smučarskimi ponudbami. Po skoraj neverjetno nizkih cenah, ali skoraj zastonj vam letošnja zima v Švici ponuja veliko priložnosti. Za več informacij kliknite TUKAJ.

Sorodni članki

Prijava