Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Prenovljen Hostel v Hong Kongu

Vsebina

Prenovljen hostel Jockey Club Mt. Davis je znova odprl svoja vrata!

Dolgo pričakovano vnovično odprtje obnovljenega hostla Jockey Club Mt. Davis Youth Hostel se je končno zgodilo! Če želite uživati v sjaju velemesta ter hkrati uživati v slikovitem pogledu na Hong Kong je Jockey Club Mt. Davis pava izbira za vas.

 
Z veliko novih prostorov v samem hostlu lahko sedaj uživate v krasnih sončnih zahodih v dvoposteljnih sobah s pogledom na morje ter se sprostite na panoramski strehi, okrepčate v živahni menzi ter družite v skupnih prostorih. Lahko pa tudi opazujete zvezde in se sproščate na prostem v obnovljenem amfiteatru ter vpijate prekrasne poglede s pristanišča Victoria.
 

Ob knedeljčkih in nakupih morate v Hong Kongu na vsak način tudi na pohode po okoliških hribih. Podajte se na kulturno zgodovinsko pot s svojim zemljevidom Mount Davis Heritage Trail ter razkrijte zgodovino Hong Konga med hojo od hostla do parka Lung Fu Shan, kjer je nakopičenih mnogo ostankov iz druge svetovne vojne.

Na pobočju Mount Davis ponuja hostel Jockey Club osupljiv pogled na zaliv in pristanišče Victoria ter na most Tsing Ma. Brezplačni avtobus do Sheung Wana vam omogoča povezavo od hostla, do samega srca mesta in vsega njegovega nočnega življenja, kjer sta Lan Kwai Fong in Soho le nekaj minutk hoje oddaljena drug od drugega.

Oglejte si spletno stran za najnovejše ponudbe.

Sorodni članki

Prijava