Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Mladinski center in Hostel Krško

Vsebina

Ko sem eno od prostovoljk vprašala, zakaj je izbrala ravno Krško, pravzaprav ni navedla nobenega posebnega razloga. Ampak takoj zatem mi je zaupala, da jo mesto spominja na mestece iz nadaljevanke Twin Peaks. Se je spomnite? Pozabite na pridih temačnosti iz omenjene serije, Krško je vse prej kot to. Pa ne zaradi edine jedrske elektrarne daleč naokoli, tudi zaradi Mladinskega centra in hostla, ki se je pred kratkim vključil v mednarodno mrežo Hostelling International. Nove postelje in ostala oprema čakajo na vas, dragi avanturisti in popotniki.

Obljubimo lahko le to, da vam ne bo dolgčas. Pokazali vam bomo številne znamenitosti Krškega in vas tako ali drugače vključili v pester nabor programov in dogajanj tako znotraj kot zunaj naše ustanove. Seveda, če boste vi tako želeli. Še ne leto dni stare sobe vabijo, da jih preizkusite. Na voljo so vam naslednje namestitvene kapacitete: 9-posteljna soba, 8-posteljna soba 3-posteljna soba in apartma s 4 enoposteljnimi sobami. Skupaj je tako na voljo 24 ležišč, kar omogoča bivanje večjih skupin. V MC Hostlu so na voljo pripadajoči sanitarni prostori, kopalnica s tuši, manjša kuhinja s kuhinjskimi pripomočki, dnevni prostor s TV-jem, računalnikom in seveda brezplačnim dostopom do interneta. Vsi prostori so klimatizirani. Objekt je prilagojen tudi za invalide in ljudi s posebnimi potrebami, saj je v njem dvigalo.

Zavedamo se, da je vsak gost kralj in verjemite, po najboljših močeh se bomo potrudili za vas. Vabljeni v naš Mladinski center in dobrodošli v Krškem.

Sorodni članki

Prijava