Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Globalno partnerstvo med HI in EF

Vsebina

Education First (EF) in Hostelling International (HI) ponosno najavljata novo globalno partnerstvo, ki bo služilo nadgradnji njihove zavezanosti pomaganju mladim, da bi lahko potovali po svetu, spoznali nove kulture in razširili svoja obzorja.

Tako EF kot HI imata dolgo tradicijo pospeševanja potovanja mladih po svetu. Hostelling International je edina svetovna mreža hostelskih združenj in ponuja preko 4,000 hostlov v 90 državah širom sveta. Ustanovljena je bila 1932 in letno beleži preko 38 milijonov nočitev. EF je največja svetovna zasebna družba za izobraževanje in jezikovna potovanja. Pisarne ima v več kot 50 državah širom sveta in je pomagala preko 15 milijonom ljudi, da so se učili novih jezikov tako, da so potovali v tujino in sicer že od leta 1965.

 
Partnerstvo, ki je pričelo delovati ta teden na Svetovnem srečanju HI CEO v Lizboni, omogoča popuste vsem članom HI mreže popuste pri učenju jezikov preko EF, posebne ugodnosti pa so za zaposlene pri HI, skupno promocijo obeh družb in tudi za nacionalne zveze v okviru HI. Prav tako pa so načrti za sodelovanje, kjer bi nacionalne članice HI sodelovale z lokalnimi EF organizacijami po vsem svetu. In to je res šele začetek tesnejšega sodelovanja med obema organizacijama.

“Iskali smo partnerja, ki se zavzema za enake vrednote kot mi in EF je ravno pravšnji,« je rekel Mikael Hansson, CEO Hostelling International. “Naša misija je v bistvu enaka, se pravi spodbujati mlade ljudi različnih kultur, da se izobražujejo in širijo svoja obzorja. EF poučuje jezike in mi ponujamo cenovno ugodne namestitve v družabnem in varnem okolju. Skupaj pa se ukvarjamo z dvema zelo pomembnima temama: spodbujanje mobilnosti med mladimi in promocijo trajnostnega potovanja.«

»Zelo smo ponosni, da podpiramo osebje in uporabnike storitev HI preko priprave posebnih programov jezikovnih potovanj,” pravi Anita Hauser, partnerska direktorica marketinga EF. »To nam bo pomagalo pri nadaljnji organizaciji premagovanja jezikovnih, kulturnih in geografskih ovir.”

EF Education First
Ustanovljena je bila 1965 z misijo "premagovanja jezikovnih, kulturnih in geografskih ovir", EF Education First (EF) je vodilna mednarodna izobraževalna organizacija v svetu. EF je omogočila že preko 15 milijonom ljudi, da se naučijo novega jezika in potujejo v tujino. Z mrežo štiristotih šol in pisarn širom sveta, je EF specializirana v poučevanju jezikov, potovanjih za usposabljanje, akademskih nazivih in programih kulturnih izmenjav. Najdite več na www.ef.com .

Hostelling International
Hostelling International ponuja preko 4000 varnih in prijaznih kakovostnih hostlov v 90 državah širom sveta. HI promovira medkulturno izmenjavo, učenje družbenih veščin in skrb za okolje. Mreža hostlov omogoča mladim ljudem različnih narodnosti, kultur in družbenega statusa, da se neformalno spoznavajo, izmenjujejo izkušnje in se učijo drug o drugem in svoji okolici. Najdite več na www.hihostels.com.

Sorodni članki

Prijava