Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Brezplačne ali poceni stvari, ki jih lahko počnete v Torontu

Vsebina

Toronto je največje in najimenitnejše ter najbolj kulturno raznoliko mesto Kanade. Je mesto neskončnih možnosti, zato se vam verjetno zdi, da boste tukaj zapravili ogromno denarja, če ga boste želeli spoznati, a temu ni tako! Toliko je zelo poceni in celo brezplačnih stvari, ki jih lahko počnete, da vam bomo našteli le pet najpriljubljenejših:

 
Brezplačni vodeni ogledi
Dobrodošli v Toronto – kaj bi si prvo želeli ogledati? Priporočamo vam, da se odpravite na brezplačen voden ogled, ki ga ponujajo Tour Guys. To je odličen uvod v spoznavanje mesta in njegove zgodovine. Vodiči so zares duhoviti in prijazni ter vam bodo povedali veliko tega v zelo kratkem času. Ogledi se odvijajo trikrat dnevno, vsak dan razen ob ponedeljkih, tekom celega poletja. Izven sezone pa ob petkih in sobotah.

Kraljevi muzej Ontario
Dinozavri, Egipčanske mumije, umetnost kanadskih domorodcev in jama netopirjev – veliko neverjetnih svari lahko vidite v tem muzeju, vendar previdno izberite, saj je Royal Ontario Museum (ROM) ob sredah popoldne le za nekaj ur brezplačen, polovično vstopnico pa boste plačali ob petkih med 16:30 in 21:30. Če pa se študent kanadskih fakultet in univerz, lahko greste v muzej brezplačno tudi cel dan v torek.

 
Umetnostna galerija Ontario
Po brezplačni uri v ROM, je umetnostna galerija pravi postanek, da zaključite majhno kulturno turnejo po mestu. Ob sredah zvečer med 18:00 in 20:30 je vstop za ogled stalne zbirke brezplačen. Tukaj lahko spoznate največjo svetovno zbirko kanadske umetnosti, kakor tudi dela s celega sveta. Pravzaprav je vredno obiskati galerijo že zaradi samega sprehoda po nanovo spremenjeni zgradbi.

Sanjarjenje v visokem parku
Če imate radi Shakespeareja, boste občudovali Dream in High Park, gledališče na prostem, ki se odvija vsako poletje. Prinesite si koco in košarico za piknik ter uživajte v predstavah igralcev pod poletnim zvezdnatim nebom v največjem javnem parku v Torontu. Vstopnina je po sistemu plačaj, koliko zmoreš. Če ste prišli dovolj zgodaj, se lahko še sprehodite po živalskem vrtu High Park in se slikate z lamo ali majhno srnico!

Koncerti na prostem
Prav vedno se zdi, da ima Toronto za ponuditi kak glasben festival, vse od jazza in bluza, do mednarodne glasbe, indisjkih ritmov, countrya in hip-hopa. Ti festivali pa prinašajo številne brezplačne koncerte. Ne veste, kaj bi počeli zvečer? Sprehodite se po parku Yonge in trgu Dundas, ali pa po centru Harbourfront in zagotovo boste našli kakšen nastop. Na ta način boste zagotovo spoznali kanadske umetnike. Prav tako pa boste lahko videli tudi velika mednarodna imena, kot so Cyndi Lauper, Aretha Franklin, Devo, The Pharcyde in še več.

Toronto Hostel
To so le nekatere stvari, ki vam jih priporočamo, da si jih tekom vašega obiska mesta ogledate. Če želite izvedeti več o mestu, si oglejte HI Toronto Facebook stran ali pa nam sledite na Twitterju! Ali pa še bolje, povprašajte naše osebje, ko odložite stvari v sobi našega hostla. Naši uslužbenci so pravi arhivi podatkov!

 
HI-Toronto hostel se nahaja v centru Torona in lahko sprejme do 150 gostov na noč v mešanih in zasebnih sobah. Tudi skupine so dobrodošle!

Za rezervacije pojdite na Toronto Hostel, si oglejte ocene in nasvete obiskovalcev, ali pa obiščite stran HI Toronto Hostel.

HI - Toronto Hostel
76 Church St
M5C 2G1 Toronto, Canada
Tel. 1 416 971 4440
Fax. 1 416 971 4088
toronto@hihostels.ca

Sorodni članki

Prijava