Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

100% Novozelandske zimske igre

Vsebina

100% Novozelandske zimske igre – od 12. do 28. avgusta 2011
QUEENSTOWN, jezero WANAKA, NASEBY, DUNEDIN, METHVEN

Šestnajst dni, osemintrideset dogodkov, dvaindvajset disciplin, tisoč športnikov iz preko trideset držav ter milijon gledalcev – dobrodošli na 100% Novozelandske zimske igre. Vrhunski športniki na snegu in ledu s celega sveta bodo prišli v Novo Zelandijo in tam v Južnih Alpah tekmovali v zimskih športih kot so smučanje, kurling, bordanje, drsanje in v ostalih športih na snegu.

100% Novozelandske zimske igre so ultimativna preizkušnja za športnike, ki lahko testirajo in primerjajo svoje sposobnosti s športniki s celega sveta. Program vključuje discipline tako s svetovnega kot s kontinentalnega prvenstva in lahko marsikomu pomeni vstopnico na Zimske Olimpijske Igre 2014.

Šestnajstdnevna prireditev vključuje celoten snežni festival. Mestni dogodki vključujejo tudi festival pustolovskih filmov, žive glasbe in zabave, ter Pustolovski Expo, s čimer se gorsko vzdušje prinese tudi v center mesta preko celega niza odprtih ekstravagantnih dogodkov v Queenstownu, jezeru Wanaka, Dunedinu in Methvenu.

 
100% Pure New Zealand Winter Games will take place at Coronet Peak, Cardrona Alpine Resort, Snow Park NZ, Snow Farm, Mt Hutt, Naseby and Dunedin from August 12-28 2011.
 
YHA New Zealand vam bo priskrbela prenočišče! Hostli so na vseh glavnih lokacijah. Tako si oglejte čim več dogodkov v Dunedinu, Queenstownu, Wanaki in Methvenu. Rezervirajte na www.yha.co.nz ali po telefoni 0800 278 299 in se pripravite na akcijo!
 

Sorodni članki

Prijava