Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Škotske Tai Chi počitnice

Vsebina

Raziščite umetnost sprostitve ob Škotskih tai chi počitnicah

Hostelling Scotland vam omogoča prve Tai Chi počitnice, ki vam bodo pisane na kožo.

SYHA Hostelling Scotland je dodal Torridon Tai Chi v svojo ponudbo dejavnosti med oddihi v hostlih, z obljubo počitnic, ki bodo goste naučili prave sprostitve. Torridon Tai Chi ponuja petdnevno izkušnjo učenja starodavne kitajske metoda, katero vam bo predstavil vodilni gorjanski strokovnjak Douglas Hardie. 

Hardie bo naučil goste gracioznih gibov Tai Chi, ki pomagajo v boju proti stresu, napetosti in slabemu zdravju.

V že kar grozljivo lepem okolju Sškotskega višavja vam Torridon, daleč stran od vsakodnevnega življenja in stresa, omogoča odličen počitek.

Gore in pokrajina okoli jezera Torridon naj bi navdahnila Tolkiena, da je pisal zgodbe svoje Srednje Zemlje – divje, odmaknjene in ostre, s pravim občutkom, da ste se res nekam zatekli.

 
Ob možnosti, da spoznate nove prijatelje, uživate v okolici (po učnih urah), vam oddih ponuja občutek polnjenja baterij, tako da se bodo vsi gosti vrnili od njih navdušeni, sproščeni in pomlajeni.

Donna Thompson, Tržni in razvojni menedžer SYHA Hostelling Scotland pravi: “Ljudje imajo velikokrat občutek, da so s počitnic prišli bolj utrujeni, kakor pa šli nanje – kar se pogosto dogaja po nesproščenem oddihu. Kolikokrat ste slišali kakšnega kolega, ki se stokal, da potrebuje nov dopust, da bi se spočil od prejšnjega?"

Vedno več nas skuša živeti zdrav, se naučiti sprostiti in uravnovesiti svoj življenjski slog s prehrano in vajo.

Tai Chi je stoletja star način, ki je prestal zob časa in ponuja sprostitev ter kot pravijo daljše in bolj zdravo življenje.

Torridon Tai Chi je bil narejen izključno z mislijo na sprostitev. Z odličnimi inštrukcijami sproščujočih tehnik Tai Chi, v divjini visokogorja in sproščenem okolju hostla, bodo gostje doživeli posvetitev, preden se vrnejo v normalno življenje.

Torridon Tai Chi vključuje večerne in jutranje tečaje, popoldnevi pa so prosti za raziskovanje okolice.

Počitnice vključujejo namestitev za pet noči v hostlu Torridon, s kontinentalnim zajtrkom in dnevnim luch paketom.

Oddih je planiran za 9. in 14. oktober , vabljeni in dobrodošli ne glede na starost ali fizične sposobnosti.

Vaše Tai Chi potovanje boste začeli z rezervacijo na 0845 293 73 73, za več informacij pa obiščite www.hostellingscotland.com .

SYHA Hostelling Scotland je registrirana dobrodelna organizacija, ki zagotavlja cenovno ugodne namestitve, visoke kakovosti, širom Škotske. Organizacija je zavezana promociji družbenih, okoljskih in izobraževalnih prednosti hostelinga vsem, od družin do upokojencev, parov in skupinam ljudi.

Sorodni članki

Prijava