Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Youth Hostel v Celju

Vsebina
Mesto Celje
Celje je tretje največje mesto v Sloveniji z odlično lego in je pravi zgodovinski biser tega dela Evrope. Dinamično mesto s pestro kulturno, športno, sejemsko, kulinarično in trgovsko ponudbo je izhodišče za številne slikovite zanimivosti v daljni in bližnji okolici, med katerima izstopata Celjski grad in Šmartinsko jezero. Obiščite Celje in se počutite kot doma.
 
 
Informacije:
TIC (Turistično informacijski center Celje)
Krekov trg 3, SI-3000 Celje,
T.: +386 (0)3 428 79 51, M.: +386 (0)31 510 637,
tic@celje.si, www.celeia.info
 
 
Mladinski Hotel Celje - MCC Hostel
                                                                                                         
V središču zgodovinskega mesta Celje, v neposredni bližini železniške in avtobusne postaje, se nahaja  mladinski hotel Celje - MCC Hostel. Ekološko zasnovan mladinski hotel z odličnim izkoristkom naravnih virov sledi izročilom kulturne dediščine Celja in ima 11 sob, v katerih je 42 postelj v dveh nadstropjih, od teh je 30 ležišč v sobah za 6 in 8 oseb, ter 5 dvoposteljnih in 2 enoposteljni sobi, za tiste malo bolj zahtevne oziroma željne večjega luksuza in zasebnosti. Vse manjše sobe so opremljene z lastnimi kopalnicami, stranišča so skupna, v ponudbi sta dve seminarski sobi, dvorana, prostor za druženje s kuhinjo, pralnica, zimski vrt, neomejen WiFi dostop, računalniški kotiček, izposoja koles in pestra ponudba hrane v neposredni bližini.
 

Dodatno ponudbo predstavlja preplet številnih dejavnosti, ki jih ponuja Celjski mladinski center s svojimi tradicionalnimi letnimi prireditvami v naravnem ambientu atrija pod kostanji, katerim so dodali še športne in kulturne aktivnosti ter tematske izlete v okolico in s svojo kavarno MCC Port.

 
Youth Hostel Celje
Mariborska cesta 2
3000 Celje
Slovenia
M: +386 (0)40 756 009
T: +386 (0)3 490 87 42
celje@youth-hostel.si
www.hostel-celje.com

Sorodni članki

Prijava