Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Dva nova irska hostla

Vsebina

Leta 2007 je An Óige, v kraju Co Donegal, odprl svoj nov Errigal hostel, s petimi zvezdicami. Julija letos smo praznovali prvo obletnico.

V tej verigi hostlov je znova postal najbolj priljubljen in če ste nas že kdaj obiskali, potem veste zakaj. Zgrajen je bil ob vznožju gore Mount Errigal, ki je najvišji vrh Donegal-a. Hostel je popolnoma prenovljen, ponaša se s petimi zvezdicami, ter ponuja vse vrste nastanitev in odlično ponudbo aktivnosti za dobro vzdušje.

 
 
 
Hostel Errigal ponuja samopostrežno kuhinjo, veliko udobnih ter prijetnih sob, med katerimi imajo nekatere tudi kopalnico, družinske sobe v dveh nadstropjih, družabno sobo s plazma televizorjem ter izjemni pogled na pokrajino, ki se vam ponuja prav iz vaše jedilnice ali spalnice.

Hostel je vzgrajen ob vzožju gore Mt. Errigal in je na poti ˝Usher way˝, zato je priljubljen med popotniki in ljudmi, ki imajo radi naravo. Pravtako se nahaja blizu Narodnega parka Glenveagh, kjer lahko raziskujete to 21.900 km2 veliko področje. Le 10 minut vožnje od hostla in že ste v obalni vasici Bunbeg, od koder vas ladjica popelje na otok Tory.

 
 
Errigal vam z okolico ponuja veliko aktivnosti, kot npr. gorništvo, ribarjenje, jahanje, izlete z ladjico, kolesarjenje ter še mnogo več. Ne skrbite, primanjkovalo vam bo časa, da preizkusie vse možnosti. Nasproti hostla, čez često, je Dunlewey Center, ki ponuja izlete v Dunlewey Lough oz. Dolg morski zaliv. Območje je raj za pohodnike, saj ponuja širna hribovja, dolge morske zalive in skrite reke, ki čakajo, da jih boste raziskali.
 

Ne samo, da je Errigal hostel letos star eno leto, ampak smo leto v aprilu otvorili tudi nov oz. prenovljen Knockeree hostel.

Nova pridobitev v naši verigi je hostel s petimi zvezdicami in 76 posteljami. Večina sob ima tudi kopalnico. Knockeree hostel se bohoti z družinskimi sobami, konferenčno sobo, samopostrežno kuhinjo in še z mnogo več. Posebnost, s katero se ponašamo, je nadstandardna dvoposteljna soba, ki smo jo poimenovali ˝Honeymoon Suite˝. Hostel, z izjemno lepo okolico, vam ponuja prečudovit pogled na gorovje Glencree. Knockeree hostel stoji na poti Wicklow, ki je odlična izhodiščna točka za tiste, željne pohodništva.

Dovolite, da vam naštejemo samo nekatere izmed okoliških znamenitosti, do katerih se lahko odpravite:
     -Powerscourt House z vrtovi
     -National Sea Life Centre ( Nacionalni morski center)
     -Bray Waterfront in
     -Wicklowve zgodovinske ječe

 

Če obiščete Powerscourt House, obiščite tudi vas Enniskerry, ki je ena najlepših irskih vasi in je res vredna ogleda. Co Wicklow je izjemen del Irske in Knockeree je umeščen prav v središče te pokrajine, zato se odličite in nas obiščite. Veselimo se vas!

Za več informacij o Knockeree ali Errigal hostlu odtipkajte www.irelandyha.org ali nam pišite na marketing@anoige.ie ali nas pokličite na 353 (01) 8304555.

Sorodni članki

Prijava