Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Jumbo Hostel se je pridružil družini HI

Vsebina

Jumbo HostelNov in spektakularen hostel se je pred kratkim pridružil HI mreži. Nahaja se na letališču Arlanda v Stockholmu (na Švedskem) in je točno to, kar pove o njem ime – hostel v letalu Jumbo Jet. 
 
Popotniki so vedno imeli veliko izbiro glede nastanitve v običajnih HI hostlih… na izbiro so bili hostli v vlakih, na ladjah, v bivših zaporih, v hišicah na drevesih, v svetilnikih in gradovih... sedaj pa celo v letalu.

Jumbo Hostel lociran v Stockholm-Arlandi je edinstven. To je 747, ki se nahaja le 3 minute vožnje z letališkim avtobusom terminala Arlanda. Na voljo ima 25 sob in skupno 85 postelj. Vse sobe imajo televizijo in WIFI (brezplačno).          
 
Jumbo HostelRazlične kategorije sob lahko nastanijo od enega do treh odraslih, na voljo pa je tudi domska opcija. Zahtevnejše goste bo verjetno premamila bolj privlačna soba v pilotski kabini, v odličnim panoramskim pogledom na letališče.

Hostel pa ni le prenočišče, saj so zelo dobrodošli tudi mimoidoči gostje, ki se vkrcajo le na kavico ali prigrizek v letalski kavarnici. Poleti se je mogoče tudi sprehoditi po opazovalnici na levem krilu in s tem izkusiti sprehod po krilu pravega letala.

Jumbo HostelJumbo Hostel
Jumbovägen 4
190 46 Stockholm-Arlanda
Sweden
Tel. +46(0)8 59360400
booking@jumbohostel.com
www.svenskaturistforeningen.se

Sorodni članki

Prijava