Prijavi se na spletni časopis in novičke

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

 
Marec 2018
Danhostel Aarhus City
Najnovejša pridobitev združenja Danhostel

Danhostel Aarhus City je najnovejša pridobitev združenja Danhostel. Nahaja se v središču drugega največjega mesta na Danskem, v mestu Aarhus, ki je znano tudi kot mesto nasmehov. S terase hostla je eden najlepših razgledov na mesto, blizu so največje znamenitosti, kar hostel uvršča med hostle z najboljšo lokacijo v Aarhusu.


V stavbi je poudarjena trajnostna tema. Pohištvo izhaja iz luksuznega hotela v Kopenhagnu, ročno narejene postelje pa so izdelane iz recikliranih materialov. V hostlu je na voljo 156 postelj v 17 sobah in prav iz vsake sobe imajo gostje čudovit razgled. Postelje so mehke in udobne, vsaka ima svojo vtičnico in lučko. V celem hostlu je brezplačen wi-fi, gostom je na voljo tudi velika kuhinja, da si lahko pripravijo svoje obroke. Trajnostno tematiko nadaljujejo s svojim zeliščnim in zelenjavnim vrtom na strehi, ki jim je v pomoč pri pripravi obrokov.


Zaradi odlične lokacije lahko gostje hostla Danhostel Aarhus City vsako priljubljeno zanimivost dosežejo le v 10 minutah. Blizu je Vadestet s kavarnami in restavracijami, latinska četrt, muzej ARos z mavrično panoramo na strehi, ulična prehrana, staro mesto in še knjižnica in kulturni center DOKK1. 


Ozračje v Danhostlu je popolno za solo popotnike in družine. Obiskovalci prihajajo z vsega sveta, zato je veliko priložnosti za sklepanje prijateljstev, še posebej v kavarni na strehi ali v sobi za druženje.  

Če se želite zabavati v mestu nasmehov, izberite nastanitev v hostlu Danhostel Aarhus City.