Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Prostovoljno delo v Boliviji

Nov program Prostovoljcev in delavnih izkušenj v Boliviji

Pripravljena na novo sezono, HI-Bolivia predstavlja 3 nove HI-hostels: HI-Hostel Tamengo Resort, Puerto Quijarro je popotniško opremljeno prenočišče na meji z Barzilijo – povezava med neverjetno naravo PANTANAL in “Vlakom smrti” med mestoma Corumbá (Brazilija) in Santa Cruz de la Sierra (Bolivija). Z HI-Hostel Jodanga je tam znova okrepljena mreža prenočišč, kakor tudi v predmestju Cochabamba s prvim povsem ekološkim hostolom  “Planeta de Luz” – v samem srcu te andske dežele.

Vsebina
Tam vas potrebujejo kot prostovoljce: v 7ih podeželskih vasicah čaka veliko socialnega dela na nove delavne moči. Bivate lahko en mesec, pa vse do devet mesecev, ter svoje bivanje kombinirate z intenzivnim učenjem španščine – vpogled v kulturo in domorodne običaje in učenje svetovnega jezika – španščine – so razlogi, zakaj se vam splača ogledati:  www.spanish-viva-online.net .
 
Veliko pustolovščine in venomer se spreminjajoče narave (od subtropske do najvišjih vrhov z večnim snegom), jezera Titikaka in neverjetnih slanih ploščadi Uyuni – 12’000 km2 čiste soli  - vse to si boste po poti ogledali, preko mreže HI-Bolivia – ponujen popust za lastnike HI-kartice je 10%. Prosimo, rezervirate si letalsko vozovnico in nas obiščite!
 
Vpisi za 2010 so odprti na www.hostellingbolivia.org .

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava