Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Sedaj odprt Sydney Harbour YHA

Vsebina

Najboljša poceni nastanitev za $42 na noč!

Novi Sydney Harbour YHA v mestni četrti The Rocks ponuja kakovostno in cenovno ugodno nastanitev na izjemni lokaciji ob pristanišču. Svoja vrata je odprl 28. oktobra.
 
S prenočitvami že po $42.00 na noč, v skupni šestposteljni sobi (za člane YHA le $37.50), lahko popotniki počijete v srcu Sydneya, v turističnem delu mesta, ter uživate v mnogih znamenitostih in lepotah mestnega pristanišča.
 
Sydney Harbour YHA“Sydney Harbour YHA ponuja kvalitetno nastanitev, v najbolj iskanem delu Sydneya, ki je dostopna vsakomur. Različni tipi sob zagotavljajo, da je primeren tako za pare, družine, kakor skupine, ki potujejo z omejenimi sredstvi,” pravi Ross Lardner, upravnik Sydney Harbour YHA.
 
“Prostori za rekreacijo, prehranjevanje, ali druženje spodbujajo goste k skupnim dejavnostim, kjer si izmenjujejo zgodbe s svojih potovanj, kar ustvarja občutek močne mednarodne skupnosti, po kateri je YHA znana po vsem svetu,” pravi g.  Lardner. 
 
Sydney Harbour YHA ponuja zakonske, dvojne, družinske in 4-6 posteljne sobe, ki imajo vsaka svojo kopalnico, nekatere pa se lahko, kakor tudi strešna terasa, bahajo s pogledom na operno hišo Sydney.
 
Sydney Harbour YHASkupni prostori vključujejo samopostrežno kuhinjo, jedilnico, pralnico, internetni kafe, kavarno, garderobne omarice, kolesarnico, sprejemnico, turistične informacije in majhno trgovinico. V lastnih garderobnih omaricah boste našli tudi možnost polnjenja telefona, kamere, prenosnika…
 
V četrti The Rocks boste našli muzeje, restavracije in odlične trgovine. V neposredni bližini pa so tudi Operna hiša, Circular Quay, BridgeClimb in muzej sodobne umetnosti.
 
Sydney Harbour YHA se nahaja na območju najstarejših evropskih naselbin v Avstraliji. Ostanki hiš, pivnic in starih poti, kakor tudi kopica zgodovinskih predmetov vsakdanje uporabe, izvirajo iz časov prve flote, so jih pa po arheoloških izkopavanjih vključili v zasnovo.
 
Sydney Harbour YHARedna cena $42.00 po osebi, na noč, v 6 posteljni skupni sobi, ali po $159.00 za sobo (z razgledom po pristanišču) z zakonsko ali dvojno posteljo. Člani YHA prihranijo vsaj 10%. Rezervirate lahko na www.yha.com.au .
 
Sydney Harbour YHA se nahaja na 110 Cumberland St, The Rocks in je le nekaj minut hoje stran od železniške postaje Circular Quay. Med letališčem Sydney in hostlom je organiziran shuttle bus.Sydney Harbour YHA je deveti objekt  YHA, ki deluje na območju treh plaž, skupaj z dvema kočama v »divjini« udobnim hostlom Gelbe in dvema dobitnicama nagrad v centru Sydneya.
 
Več informacij najdete na www.yha.com.au .

Sorodni članki

Prijava