Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Malta med zimo

Vsebina
Zaprite oči in razmislite o popolnih počitnicah na mediteranskem otoku. Vidite jasno modro nebo, peščene plaže in ohlajen koktejl v vaših rokah? Malta je zagotovo ena izmed najboljših krajev za poletne počitnice. Z veseljem pa vam sporočamo, da je tudi pozimi Malta odličen kraj za vaše počitnice.
 
 
Aktivnosti za preživljanje zime na Malti je ogromno. Če razmišljate o rezerviranju počitnic med novembrom in marcem, vam zagotavljamo, da je veliko aktivnosti za nepozabno preživljanje počitnic.
 
Prenočišče lahko poiščete v NSTS Hibernia Residence and Hostel, kjer boste za posteljo z zajtrkom odšteli od 9 € na noč, nahaja pa se v turističnem območju Sliema. Želite modernejšo izkušnjo? Potem vam ponujamo hostel NSTS Campus Residence, kjer boste za posteljo odšteli od 12 € na noč.
 
 
Nadenite si pohodniške čevlje in se podajte na ozke pohodniške poti. Sami se boste znašli v brezčasni pokrajini tudi v vrhuncu sezone. Polja so polna zelenjave in travniki so polni s komarčki, deteljo, divjo peruniko, mirto itd. Pozno spomladi zacveti še več vrst rastlin. Veliko stvari lahko raziskujete, od starih kmetij in kapelic do spektakularnih pogledov na morje Več najdte na www.visitmalta.com/cn/walks.
 
Ne pozabite, da ima Malta tudi veliko muzejev in znamenitosti. Katedrala sv. Janeza je dragulj baročne arhitekture in ena izmed lepših katedral v Evropi. Med zakladi, ki so jih našli v katedrali, je unikatna slika Caravaggia, ki upodablja obglavljanje sv. Janeza, zanimiva zunanjost 300 marmornih grobnic in centralni oltar s freskami Mattie Pretija.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava