Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Hostel v Triglavskem narodnem parku

Hostel Pod Voglom se nahaja v središču Triglavskega narodnega parka v Bohinju v Sloveniji. Zaradi svoje lokacije je idealen za preživljanje aktivnih počitnic in primeren za vse, ki so radi v naravi. Leži namreč tik ob Bohinjskem jezeru in je edini hotel v Bohinju z lastno plažo. 

Vsebina
Hostel Pod Voglom je član Hostelling International. Ponaša se s 119 ležišči in je največji mladinski hostel v Sloveniji. Na voljo ima tri vrste namestitve (sobe s kopalnico, sobe s skupnimi kopalnicami in skupna ležišča). Prav zaradi tega ga vsako leto obiščejo, ne samo mladi, temveč tudi družine z otroki, ki raziskujejo bohinjsko okolico, ki nudi številne možnosti za preživljanje aktivnega dopusta v Triglavskem narodnem parku.
 
Nekaj metrov stran od hostla se nahaja športni center Pac sports in adrenalinski park. Ravno tako si gostje lahko sposodijo čolne, kanuje, kajake ali gorska kolesa. Tistim, ki so željni še več adrenalina, hostel ponuja udeležbo pri  kateri od športnih aktivnosti kot so rafting, hydrospeed ali soteskanje,ali pa ogled Bohinjskega jezera od zgoraj na tandemskem poletu s jadralnim padalom.

Ob hostlu je tudi vrt z otroškimi igrali ter ležalniki, kjer si gostje lahko odpočijejo in v senci dreves preberejo kakšno knjigo. Med dodatno ponudbo hostla Pod Voglom spada organizacija srečanj motoristov, koncertov in piknikov za goste hostla in individualne skupine.

V zimskem času gostom nudijo alternativno ponudbo aktivnosti kot so snežni rafting, dnevni in nočni izleti s krpljami, zimsko kolesarjenje in polet s padalom, ledno plezanje, sankanje ter drsanje, ki jih organizira ekipa Hostla Pod Voglom.

V letošnjem letu je hostel obiskalo tudi veliko podjetij, ki tukaj organizirajo team building programe za svoje zaposlene. V ta namen se lahko jedilnica hostla uporablja tudi kot seminarska soba. Na voljo je LCD-projektor in televizor, odprt pa je tudi bar, kjer gostje preživljajo večere in delijo izkušnje z ostalimi popotniki.

Ravno tako hostel skozi celo leto nudi nastanitev šolskim skupinam in organizira športne dneve in športne aktivnosti za mladino.

Če vas zanimajo aktivne in preproste počitnice v stiku z naravo, boste v Hostlu Pod Voglom prav gotovo našli nekaj za vas, vašo družino in prijatelje.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava