Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Stayokay Hostel Utrecht

Vsebina
Živahna točka za spoznavanje
 
Pripravljen je! 12. avgusta se je odprl popolnoma nov Stayokay hostel Utrecht – Centrum za goste iz Utrechta, Nizozemske in iz tujine. S tem so se izpolnile želje združenja Stayokay, saj ima središče Utrechta zelo malo hostlov. Od zdaj lahko poiščete poceni nastanitev v središču, v tem hip hostlu, ki odraža miselnost združenja Stayokay. To je kraj, kjer lahko začutite in zaživite Utrecht in kjer se vsi počutijo kot doma. Na kratko – obiskati ga morate.
 
 
Stayokay ima tako na Nizozemskem 24 hostlov. Direktor Stayokay Marijke Schreiner je povedala: »To je naš hostel kjer se vsi počutijo kot doma. Sem lahko greste na pijačo s prijatelji ali na koncert lokalne glasbene skupine, lahko spoznate ljudi iz vsega sveta ali pa tukaj najdete mobilno delovno mesto. Tukaj je nekaj za vsakogar.« Uradna otvoritev bo 5. oktobra s spektakularnimi dogodki, kot je stand-up komik, ogled hostla in lokalna presenečenja. 
 
 
Restavracija The Fifth
Na tej novi Stayokay lokaciji lahko gostje iz Nizozemske in iz vsega sveta, pa tudi domačini, spoznajo drug drugega v trendi restavraciji The Fifth v prvem nadstropju hostla. Tukaj boste deležni tudi razgleda na Neude in na Dom, lahko se sprostite ob koktejlih in jedeh z lokalnimi sestavinami. Zabavo na stran: tukaj lahko tudi delate, če zares morate. A v prijetnem okolju, v stilu Stayokay. 
 
Nastanitev v Stayokay
V hostlu je 258 postelj in 60 sob, zato je veliko možnosti za pare, družine in skupine, ki se lahko nastanijo v 2-, 4-, 6- in 8-posteljnih sobah ali v zasebnih sobah. Vse sobe imajo svojo kopalnico in so bile popolnoma prenovljene s presenetljivim konceptom.  Vsi pogradi, ki so bili posebej ustvarjeni za Stayokay, imajo vgrajen USB-vtič. Zakonske postelje zasebnih sobah so popolnoma nove. Razgled iz sob se razlikuje, a večinoma ponuja razgled na Neude ali na Dom kar iz vaše postelje. V hostlu lahko jeste, pijete, spite in uživate v tem, kar vam poželi srce. Meni ponuja lokalne izdelke, zato jih le poskusite... 
 
 
Trajnostno
Stayokay je zavezan k tem, da spodbuja družbeno odgovornost. V tem hostlu so zato naredili trajnostne odločitve glede materiala in izdelkov ter metod dela. Na primer, hostel ima izjemno močna tla iz bambusa, osebje pa nosi reciklirane MUD kavbojke in majice iz biološkega bombaža. V restavracijah so na voljo bio izdelki. Poleg tega vključujemo še goste in jih med drugim prosimo, da ločujejo odpadke in da pod tušem preživijo manj časa. 
 
O Stayokay
Stayokay je družbeno odgovorna neprofitna organizacija, ki upravlja hostle na presenetljivih lokacijah na Nizozemskem. Veriga hostlov Stayokay že več kot 85 let lokalnim in mednarodnim gostom ponuja idealno izhodiščno točko za nove in neprecenljive izkušnje. Stayokay ponuja vse, kar potrebujete za oddih (tudi kratke oddihe), pa tudi za nastanitev konferenčnih gostov v neformalnem okolju. Gostje se lahko odločijo med zasebno in skupno sobo. Tukaj je tudi veliko priložnosti za spoznavanje. Z več kot milijon prenočitvami na leto je Stayokay največji ponudnik poceni nastanitev na Nizozemskem. Stayokay je povezan s Hostelling International, mrežo več kot 4000 hostlov po vsem svetu.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava