Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Dubrovnik - mali Hollywood

Imejte nepozabne počitnice v enem najbolj obiskanih hrvaških mest – v Dubrovniku 

Če ste aktivni ali bolj počitniški popotnik, je naš youth hostel Dubrovnik pravi kraj za nastanitev. Ima strateško lego, nahaja se blizu starega mesta in v bližini številnih prelepih plaž in toplo pozdravlja vse obiskovalce.
Vsebina
V zadnjih nekaj letih je Dubrovnik prav zares postal malo Hollywood. Privlačne lokacije starega mesta in njegova okolica so postali prizorišče mnogih svetovno znanih filmov in televizijskih serij, med drugim tudi Igre prestolov in Vojne zvezd. Poleg tega se pojavljajo še govorice, da bodo tukaj, v biseru Adriatika, snemali tudi nov film Jamesa Bonda.
 
Prav zato poleg klasičnih ogledov mesto ponuja še številne tematske oglede, eden od njih je tudi tematski ogled Igra prestolov. Ogled, ki traja uro in pol vas bo popeljal skozi glavna prizorišča priljubljene televizijske serije, medtem ko vas bo ogled, ki traja dve uri in pol, popeljal skozi vsa prizorišča, ki so bila prikazana v seriji. To je nekaj, v čemer bo vsak oboževalec serije zagotovo užival.
 
Po hollywoodskem ogledu, vam priporočamo obisk našega novega European Youth Card (EYCA) partnerja »stonska sol v Stonu«, kjer lahko greste na voden ogled solin in uživate v znanih stonskih specialitetah. Prav tako lahko postanete solinar s prostovoljstvom v njihovem počitniškem taboru.
 
Če še vedno iščete kraj, kjer boste preživeli vaše počitnice, pojdite v Dubrovnik in nas kontaktirajte na booking@hfhs.hr.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava