Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Nov hostel v vasi Arraial D’Ajuda

Vsebina
Ta barvita vasica se s svojimi čari in naravno lepoto zelo razlikuje od okrožja Porto Seguro, kamor spada. Najdete jo na obali Brazilije, v zvezni državi Bahia.  Arraial D‘Ajuda je z reko Buranhém malce ločena od Porta Segura. Destinacijo označujejo kot kozmopolitansko, imenovali so jo celo »rob sveta«, tam boste našli vplive raznolikih narodnosti in kultur ter ustanov na umetnost, hrano, glasbo in ljudi. To je zelo živahna destinacija s podeželsko arhitekturo in zabavnim nočnim življenjem. Obenem pa vas skrbi in spoštuje ohranjanje in zaščito lokalne narave.
 
 
Pripravite se na prelepe plaže z belim peskom, morjem z navdušujočim odtenkom modre, ki se na obzorju sreča z nebom. Uživali boste v čisti vodi in v pogledu na klife ob obali. 
 
 
Nastanite se v tem hostlu s sproščeno atmosfero. Nahaja se na očarljivi ulici Mucugê v vasi Arraial D‘Ajuda. Uživali boste v odlični lokaciji, hostel je blizu plaž in najboljših plaž, restavracij in klubov v Arraialu, prav tako pa so cene zelo ugodne. V HI Mox Hostlu želimo, da se počutite kot doma in uživate v okolju, ki je namenjeno popotnikom in turistom iz vsega sveta. Tukaj boste sklenili prijateljstva in uživali v plažah in vasi Arraial D‘Ajuda. Najbližja plaža je Mucugê, kjer boste lahko občudovali prelepe koralne grebene in se zabavali v enem izmed naravnih bazenov.
 
 
V Mox imajo vse sobe zasebno kopalnico, klimatsko napravo, televizijo, na voljo pa so vam zasebne in skupne sobe. HI Hostel ponuja tudi brisače in rjuhe, ključavnice, preprost brezplačen zajtrk, kuhinjo, prostor za žar in za druženje, brezžični internet, sobo s televizijo, knjižnico in računalnike. Pridite in imejte najboljšo izkušnjo kraja Arraial D‘Ajuda s Hostelling International.
 
Rua do Mucugê, 144
ARRAIAL D´AJUDA - Porto Seguro/BA
Brazil
Tel.:  (73) 3575-1175

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava