Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Zanimivosti v regiji Alpe Adria

Vsebina
Nov blog HI Alpe Adria spet vabi. Ste vedeli, da je Popotniško združenje Slovenije odprlo nov blog samo za regijo Alpe Adria? Vanjo spadajo Slovenija, Hrvaška, Madžarska in Avstrija, blog pa bo predstavil nove turistične zanimivosti, ki jih ta regija nudi. In verjemite mi, ni jih malo!


@Author - Barbara Kozar; www.slovenia.info

Blog podrobneje predstavlja vsako državo in področje, ki spada v to regijo, kot sem že omenila v prejšnjem članku. Vsebino za blog pa pridno ustvarjajo naši prostovoljci. Preberete lahko nekaj o prekmurski gibanici in Goričkem, o čemer je pisala izjemno nadarjena Katja Kovič, ki nam na zabaven način pove vse, kar bi na Goričkem morali obiskati, kar moramo poskusiti in fantazira o prekmurski gibanici. Kdo bi ji zameril? Mateja Mažgan pa je napisala članek o avstrijski Koroški, ki ponuja naravne lepoto, kulturno dediščino, pa tudi jezera, gore in vse športne aktivnosti, ki sodijo zraven. Tudi Hrvaške nismo na blogu izpustili, prvi članek govori o Poreču in njegovi kolesarski poti, ki povezuje Poreč s Koprom in Trstom, članek pa je spisal Aleš Majerič. Razveselili pa smo se tudi človeške ribice,  ki je v Postojnski jami izvalila kar 57 jajčec, ki jih vse od 30. januarja pridno spremljamo, jamski biologi pa skrbno varujejo. Zagotovo članek, ki je vreden branja. 


@Author - Jost Gantar; TIC Moravske Toplice, www.moravske-toplice.com 

Blog HI Alpe Adria nas bo torej razveseljeval s potopisi, z novicami in predvsem z nasveti za obisk tega ali onega kraja, novinarji pa se bomo potrudili, da bo blog kar se da zanimiv.

Sorodni članki

Prijava