Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Čudovita obala v Braziliji

Vsebina
Mesto Bombinhas leži ob prelepih plažah v Santa Catarini, v Braziliji. Destinacija ponuja čisto morje, lepe plaže in prelepo naravo, ki je del čudovite pokrajine. Bombinhas leži med mestoma Florianopolis in Camboriú in ponuja nedotaknjeno naravo. Naravovarstvena pravila so tukaj zelo stroga, saj želijo zmanjšati vpliv turizma na ta prelepi paradiž.
 
 
Veliko je raznolikih zanimivosti mesta. Poleg veličastnih plaž, ima Bombinhas eno najboljših točk za potapljanje v državi. Biološki rezervat Marhinha do Arvoredo, otočje z raznolikim morskim življenjem in veliko ladijskimi razbitinami omogoča zanimivo potapljanje. Destinacija prav tako ponuja stik z naravo skozi veliko poti, ki vodijo do razglednih točk, kot sta Morro do Macaco s 190 metri nadmorske višine in možnostjo, da si ogledate prelep sončni zahod in Mirante Eco, ki ponuja panoramski pogled na regijo. 
 
Nič ni bolje od uživanja na rajski destinaciji in nastanitev v hotelu, ki ne ponuja le odličnih cen, temveč tudi sproščeno atmosfero in kakovostno osebje. HI Hostel Toca da Moreia je idealen za raziskovanje Bombinhasa, saj se nahaja v središču mesta, je blizu trgovin, restavracij in plaž.
 
 
Prostor, kjer je zdaj hostel, je prej služil za prenočevanje in nudenje obrokov potapljačem. Prostor Toca da Moreia je postal prostor za druženje, prijateljstvo in kulturno izmenjavo.
 
Hostel ponuja skupne spalnice in zasebne sobe, tako da se lahko popotnik prilagodi svojemu proračunu in željam. Ima veliko dnevno sobo s kabelsko televizijo, brezžičnim internetom, jedilnico, prostor z žarom in bar. V skupnih spalnicah so tudi omarice s ključavnicami za varnost vsakega gosta. Vse sobe so opremljene s klimo.
 
 
Obiščite hostel HI Toca da Moreia z vašimi prijatelji in se družite ob žaru ali pa izkoristite kristalno čisto vodo na eni izmed plaž v Bombinhasu. Če boste prišli sami, pa boste zlahka spoznali ljudi iz vsega sveta in sklenili nova prijateljstva.
 
Rua Sardinha, 51
BOMBINHAS/ SC
Tel.: 47 3393-7470

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava