Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Lep nov hostel v ZDA

Vsebina
HI USA je odprl nov hostel, HI Richmond v septembru tega leta in moral bi ga obiskati vsak popotnik. Richmond, Virgina je zgodovinska prestolnica, ki ima raznoliko glasbeno sceno, dogodivščine v naravi in unikaten umetniški duh. Je idealna postojanka za popotnike, ki iščejo unikatno ameriško izkušnjo in se nahaja blizu HI Washington DC in drugih hostlov na vzhodni obali.
 
 
HI Richmond je narejen tako, da se popotniki družijo in spoznavajo. Prvo nadstropje je odprto in vključuje skupno sobo, recepcijo, skupno kuhinjo in jedilnico. Velika okna polnijo sobo s toplo, naravno svetlobo. Pokrita veranda za hostlom ima jedilno mizo in prostor za sedenje in druženje z novimi prijatelji. 
 
 
Recepcija je 24-urna in ima prijazno in znanja polno osebje iz Richmonda, ki vam bo pomagalo raziskovati to mesto po dolgem in počez. HI Richmond se nahaja v središču Richmonda, je pa tudi na kolesarski poti U.S. Bike Route #1 na poti vzhodne obale. Zaradi možnosti skladiščenja kolesa ali kajaka, je hostel idealna postojanka za tekmovalne in ljubiteljske kolesarje. Ljubitelji narave bodo cenili bližino hostla do pohodniških poti, vožnje s kajakom, zunanjih pustolovščin in narodnih in naravnih parkov. Ljubitelji hrane bodo pa uživali ob raziskovanju novih in unikatnih interpretacij klasičnih južnjaških jedi. 
 
Stavba HI Richmond je očarljiva, zgodovinska, opečnata zgradba, ki je bila popolnoma prenovljena in nudi vse dobrine – brezplačen wi-fi, kavo, čaj in zajtrk. Nudi štiri- in šestposteljne sobe s skupnimi kopalnicami, pa tudi zasebne in družinske sobe s kopalnico, zato se najde nekaj za vsakega popotnika. Vse sobe so prostorne in imajo visoke strope za dodaten čar. S prenovo stavbe, so v njo vnesli tudi visoke trajnostne standarde. Stavba ima originalna lesena tla, energijsko učinkovita okna in LED luči. Dodatni prihranek je narejen s sobnimi termostati in vročo vodo na zahtevo.
 
 
 
 

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava