Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Zima prihaja

Vsebina
Odprtje sezone v osmih švicarskih hostlih
 
Nepozabni dnevi na snegu in soncu vas čakajo v švicarski zimi. Naj bo to na smučiščih, na poteh za hojo na smučeh, na sankaških progah ali na pohodniških poteh. Osem švicarskih hostlov bo otvorilo svojo sezono med 15. novembrom 2015 in 18. decembrom 2015. Rezervirajte nastanitev v zgodnji sezoni in izkoristite zanimive ponudbe.
 
 
Ena noč v večposteljni sobi ali v štiriposteljni družinski sobi z zajtrkom, večerjo in posteljnino (taksa ni vključena).
 
Večposteljna soba: 30 CHF na osebo.
Štiriposteljna soba: 40 CHF na osebo.
 
Velja od 15. 11. 2015 ali od začetka sezona do 26. 12. 2015. Ne velja v kombinaciji z drugimi popusti, na sobe, ki so še na voljo in ne velja za že obstoječe rezervacije. Več na: www.youthhostel.ch/en/offers/1671-winter-awakening
 

 
Odprtje sezone: 18. 12. 2015
 
Gostje hostla pozdravi očarljiva, podeželska koča ali moderna zgradba. Koča je še vedno zgrajena v grindelwaldskem stilu. Dnevna soba ima kamin, skupne sobe so prijetne in tipične za to regijo. Sprostite se v masažni kadi hostla in uživajte v razgledi na severno steno Eigerja.
 
 
 
Odprtje sezone: 18. 12. 2015
 
Nov Gstaad-Saanenland Youth Hostel se nahaja v srcu smučarske regije in je po meri skupin in samostojnih popotnikov. Skoraj vse sobe imajo pogled na švicarske Alpe, ki vas bodo razveseljevale od trenutka, ko se boste zbudili. Na hladne večere vas bo čakala ogrevana klop, ki se je boste lahko veselili.
 
 
Odprtje sezone: odprt skozi vso leto.
 
Nahaja se blizu postaje Interlaken-Ost, Interlaken Youth Hostel svojim gostom ponuja ultra-moderno nastanitev, pa tudi restavracijo, ki je odprta tudi za tiste, ki niso gostje hostla. V avli hotela se lahko sprostite ob kaminu ali igranju biljarda. Hostel ima 220 postelj. Večina sob ima tudi kopalnico.
 
 
Odprtje sezone: 16. 12. 2015
 
Klosters Youth Hostel se nahaja na mirni lokaciji s čudovitimi razgledi na gore. Koča ima preprosto, vendar osebno in sproščeno počitniško atmosfero. 
 
 
Odprtje sezone: 2. 12. 2015
 
Hostel je odlično izhodišče za športne aktivnosti. Živo-rdeč hostel predstavlja vrata v dolino Rosegg in se nahaja blizu postaje, zato je tudi magnet za tekače na smučeh in ljubitelje drugih zimskih športov. Center za tek na smučeh se nahaja v isti stavbi.
 
 
Odprtje sezone: 18. 12. 2015
 
Moderni hostel se nahaja blizu postaje, gorske žičnice in le deset minut od zdravilišča Bogn Engiadina. Gostje se lahko srečujejo ob kaminu, veži z barom, prostor za sprostitev pa je tudi soba za branje, ki je opremljena v lokalnem stilu.
 
 
Odprtje sezone: odprt skozi vso leto.
 
St. Moritz je svetovno znan in glamurozen smučarski center, ki se nahaja sredi narave, v Oberengadinu. Dolina se razteza v neskončnost, razgled je veličasten, kontrasti izjemno zanimivi, presenetila pa vas bo tudi svetloba. Nekje na sredini se nahaja hostel, ki vabi goste v svojo ultra-moderno zgradbo, ki je le nekaj minut stran od jezera St. Moritz.
 
 
Odprtje sezone: odprt skozi vso leto.
 
Iz hostla Zermatt se vam odpira pogled na svetovno znani Matterhorn. Vso leto toplo sprejemajo goste in jih vabijo v njihov hostel. Ne glede na sobo, ki jo boste izbrali, zasebno ali skupno sobo, v ceno je vedno vključen zajtrk.
 

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava