Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Obmorski hostel na Danskem

Vsebina
Obmorski hostel z mini golfom in priložnostmi za kolesarjenje
 
Danhostel Nymindegab se nahaja med Nemčijo in Søndervigom in je blizu peščenih sipin, gozdov in nedotaknjene narave na zahodni obali Danske. Hostel ima certifikat Bed + Bike (soba in kolo) in ima prostor za shranjevanje koles in orodja za kolesa. Hostel sprejema skupine, družine in samostojne popotnike, ki želijo preživeti čas v jugozahodni Jutlandiji in uživati ob prelepi pokrajini. 
 
 
Hostel ima 70 postelj, 23 sob, hišo in štiri koče, vsaka ima kuhinjsko nišo in podstrešje z dodatnima posteljama. Vse sobe imajo zasebno kopalnico, teraso in dostop do mirnega vrta. Vsaka soba ima mitološko ime in svojo zgodbo. Hostel ima dve kuhinji, eno za samostojne popotnike in družine ter eno za skupine. Ima brezplačno parkirišče, internet, pa tudi kiosk, igrišče, mizo za namizni tenis, biljard in druge pripomočke.
 
 
 
Cesta do hostla Nymindegab vijuga skozi prelepo deželo do glavnih vrat.  Najbližji sosed hostla je eno najbolj popularnih igrišč za mini golf na Danskem, ki se imenuje Golf Park West. Ima zahtevna igrišča z umetno travo, hribovitim terenom, vodnjaki in slapi. Nasad Blåbjerg je manj kot 8 kilometrov stran in ponuja pohodniške in kolesarske poti, pa tudi ježo konj.  Da bi od jugozahodne Jutlandije kar največ odnesli, preizkusite raznolike obalne poti na zahodu.  Ena pot je dolga kar 560 km od Skagna na severu Danske do Rudbøla na jugu. Več o kolesarskih poteh lahko izveste na: http://northseacycleroute.dk/home.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava