Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Dostopno krilo hostla HI Ein Gedi

Vsebina
Hostelling International (HI) Izrael so ponosni na novo krilo v hostlu HI Ein Gedi, ki ponuja nastanitev, primerno ljudmi s posebnimi potrebami. 



To je prvo takšno krilo v Izraelu in je opremljeno z 18 dostopnimi sobami. Sobe imajo široke hodnike in vrata za invalidske vozičke, nekatere sobe pa imajo tudi višinsko nastavljive postelje, umivalnike, v kopalnicah pa so tudi široke prhe z umivalno posteljo in stolom. Te posebnosti omogočajo HI Ein Gedi hostlu, da gosti popotnike s širokim obsegom potreb.

Predstavniki organizacij, ki so sodelovale pri nastanku tega dragocenega krila, so se udeležili prireditve. Te organizacije so: državna fundacija zavarovanjazarazvojstoritevzaljudi s posebnimi potrebami, fundacija The Shalem, regionalni svet Tamar, ministrstvo za izobraževanje, ministrstvo za družbene zadeve in socialno varnost in AKIM ISRAEL (Narodno združenje za habilitacijo otrok in odraslih z intelektualno nezmožnostjo). Inženirji, načrtovalci in drugi, ki so sodelovali v gradnji krila, so se prav tako udeležili prireditve.



Med prireditvijo je lahko občinstvo uživalo nastop otroškega zbora iz Shalve Be'ketzev Ha‘shalva. To je organizacija, ki sodeluje pri vključevanju otrok s posebnimi potrebami v skupnost s svojimi unikatnimi programi, ki so prilagojeni otrokovim potrebam in močem. Po nastopih, govorih in zahvalam je rabin IYHA na vrata pritrdil še pargament Mezuza in blagoslovil udeležence prireditve in bodoče popotnike, ki bodo prečkali vrata hostla HI Ein Gedi v novem krilu. 

Kontaktirajte nas na: 
+972.2.594.5550

Sorodni članki

Prijava