Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Recite HI novemu hostlu v Hasseltu

Združenje hostlov Flemish (HI Belgija – Flandrija) je v svojo združenje pozdravilo še en hostel. Hostel H je prvi mestni hostel v Hasseltu.

Vsebina

Vso udobje, ki ga potrebujete

Ta nov hostel ponuja moderen in mlad izgled in želi privlačiti mlade popotnike, turiste, šole in mladinska združenja. Hostel ima kar 120 postelj, ki so razporejene v 40 sob s kopalnicami. Na voljo je 25 dvoposteljnih sob, 10 štiriposteljnih in 5 šestposteljnih sob. Izbira je odvisna od vas, če imate raje zasebno ali skupno sobo. Odlična zbirališča, kjer boste zagotovo spoznali ljudi, so avla, bar in kuhinja.
 
Skupine lahko uporabijo tudi veliko konferenčno sobo, ki ima prostora za do 55 oseb in ki je lahko razdeljena na tri sobe. V hostlu je na voljo brezplačen brezžični internet in zajtrk.

Umetnost v sliki

Nad vhodom hostla je veliko razstavno okno, ki ga bodo uporabljali za promoviranje kulture in dogodkov v mestu.   Tukaj bodo lahko lokalni umetniki pokazali svoje delo. Prvo delo je dobil izdelovalec grafitov. Hostel se nahaja blizu železniške postaje, razstavno okno pa je odličen znak za mesto.

Odlična lokacija

Hostel ima odlično lokacijo. Je blizu železniške postaje, središče mesta pa zlahka dosežete peš. Nova stavba je del večjega projekta, vključno z gradnjo mestnega parka in stanovanjskega območja, kar bo sosesko naredilo trendovsko in obetavno v zelenem in prijaznem okolju.

Prestolnica okusa

Hasselt je idealno mesto za raziskovanje kar peš. Nakupovalne ulice, moderne trgovine, domačne terase in gastronomske restavracije lahko dosežete samo peš. Tako boste naleteli tudi na zanimive muzeje, iskrivo kulturo in sproščujoče zelenje. Če želite pobegniti iz mesta, imate tudi to možnost, saj je mesto v najbolj zeleni provinci Belgije. Hasselt je blizu nemške in nizozemske meje, zato obiščite to mesto, če ste na poti do Nizozemske ali Nemčije.

Rezervirajte nastanitev

Marjolein Vogelaers, direktorica hostla in osebje hostla se veselijo vašega obiska v novem hostlu. Rezervirate lahko na internetu, na www.hihostels.be ali preko e-pošte na hasselt@vjh.be.

Hostel H

Spoorwegstraat 80 – 3500 Hasselt
Tel: +32 (0)11 45 50 81
E-pošta: hasselt@vjh.be
Sledite nam na Facebooku: Hostel H

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava