Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Potujte na vrh Danske

Vsebina
Na vrhu Danske izkusite svetlobo, umetnost, kulturo in peščene plaže

Danhostel Skagen se nahaja na najbolj severni točki Danske in je obdan z belimi peščenimi plažami, naravnimi rezervati in unikatno svetlobo. Hostel je blizu mestnega središča in ponuja nastanitev prav vsem – tistim, ki potujete sami, s skupino ali z družino. Ponujajo 127 postelj in popolnoma prenovljene družinske sobe. 12 sob ima kopalnico s sobo, 12 pa jih ima skupne kopalnice. Tukaj najdete tudi igrišče za otroke, sobo s televizijo, kuhinjo, vsako jutro pa ponujajo tradicionalni danski zajtrk.


Skagen je znan po danski umetnosti zlata leta (Golden Age Art), plažah in svetlobi. Umetnine znanega skagenskega umetnika si lahko ogledate v muzeju Skagen in v hiši Anne Ancher. Obisk mesta je tudi odlična priložnost, da poskusite odlične danske jedi, sveže morske jedi, organski zrezek Angus in druge kulinarične dobrote iz ostalih držav, ki jih ponujajo restavracije v Skagenu. Tudi Skagenska pivovarna je vredna obiska. Ponuja degustacije piva, vodene oglede, živo glasbo in odlično hrano.

Če boste obiskali Grenen, vrh Danske, vam priporočamo izlet v Sandormen. Tukaj lahko z eno nogo stojite v morju Kattegat, drugo nogo pa v morje Skagerrak. To bo izkušnja, ki je ne boste pozabili, ko vam bo voda iz dveh smeri valovala okoli gležnjev.



Pričakujte fantastične počitniško atmosfero kadar koli v letu in veliko dejavnosti za mlade in stare v danskem mestu svetlobe. Danhostel Skagen je vsako leto odprt od prvega marca do decembra in zagotavlja prijetno in sproščeno atmosfero.

Sorodni članki

Prijava